Hur mår du? Jodå

Gårdagen blev lyckad förengångs skull. En av få saker just nu. Men kul hade vi och sent blev det. Idag har jag vart hemma hos mamma och myst. Nu ska jag väl sova eller nåt. Hare

Onsdag 25/3 LÖN!

Jag mår inge bra! Jag har blivit sjuk. Världens äckligaste hosta och ont i halsen. Men skam den som der sig, här sitter jag nu i skolan och hostar så att alla andra blir smittade!!!

Fredag kväll

Godkväll!
Sitter här i min nystädade lägenhet och väntar in mina kära vänner. Dem kommer med maten direkt levererad till dörren, vilken lyx he he. Det ska bli en himla trevlig kväll! Ser fram emot denna helg och när den är över är det en helg mindre kvar till studenten. Såååå pepp!!!!
Ha en trevlig kväll!


Såhär fin är elvis i sin tratt :)


dubbelhelgen då!

Hejhopp!
Imorgon är det äntligen fredag. Skapligt skönt såhär nu när det är helt galet mycket att göra i skolan. Men ingen panik här inte, eller? Idag har jag vart en sväng i Tuna Park, hittade tyvärr ännu mer grejer. Men det finns så mycket fina vårkläder nu, och det är väl lika bra att passa på att inhandla det redan nu. Finns tyvärr inga bra bilder att visa, men fint vare. Imorgon blir det en trevlig middagsbjudning hemma hos mig tillsammans med tjejerna.
Tack och hej!

sjuttonde mars

Jaha igår kastrerade vi Elvis. Nu måste han gå med en tratt i 10 dagar tills stygnen ska tas bort. Det gillar han inte vill jag lova. Men han mår bra, verkar inte särskilt ledsen över de borttagna kroppsdelarna. Och idag fick vi äntligen hämta vårt matbord. Det blev skitbra. Dessutom har jag vart och klippt mig och färgat håret idag. Så tjusigt så. Nu är det sovdags, två av två karlar i huset sover redan! Hejs

helgmys i vårvädret

Hejsvejs!
Igår blev det en trevlig kväll som startade hemma hos min kära mor med lite middag och melodifestival. Sedan traskade jag över till Annapanna där Jennie och Mikaela befann sig. Vu hade myskväll med bad mitt i natten utomhus i världens skönaste utomhusbubbelpool he he eller vad jag nu ska kalla det. Sedan tittade vi på film och hade sleepover. Trevligt trevligt.

Idag har jag solat. Sedan åkte jag hem till min flotta våning och hämtade min superflotta hund. Vi tog en väldigt lång promenad tillsammans med syster Johanna. Vi gick runt på djurgårn och bara njöt av det härliga vädret. Sen åkte vi hem till vår käre far och åt middag och spelade spel. Det har vart en mycket trevlig helg med andra ord.

Jättetråkigt att jag inte kan ladda över bilder från min mobil, men jag tror att ni klarar er!


Nu kom jag på nåt

Jag kan ju tala om vad jag har inhandlat den senaste tiden till min underbara lägenhet! :)

           
Detta matbord kommer att finnas på plats i början på nästa vecka med dessa tillhörande stolar.

Jag och syster var på ikea här om dagen och inhandlade lite prylar. b.la.

En sån här söt liten plastblomma, eller snarare 3 st.
En av dessa vaser fick åka med hem också


Och i denna vas bor det vita blommor


Och en till lurvig svart matta.

Ja jag har tråkigt, därför fick ni ta del av detta inlägg. Nu ska jag sova!

IIIIIIIH

Ja nu skulle jag precis skriva ett skojigt inlägg, men då funkar det inte att ladda över bilder från min mobil till datorn. Jag tror jag blir galen!!! Simon är en tråkmåns, han bara sover såhär på fredagskvällen. Och elvis med för den delen. Det är bara jag som nattsuddar..

Pruttfilm

Jag sitter och tittar på den tråkigaste filmen någonsin i skolan. Blä!!!


Nu var det ett tag sen

Ja jag vet att jag har vart tråkig och så på sistone, men jag har vart sjuk hela veckan och känner mig fortfarande lite smådålig. Men imorgon satsar jag på att ta mig till skolan, har bara halvdag så det ska jag väl orka med. Sen är det ju som vanligt fredagslunch med pappa och syster som lockar upp en på morgonen he he. Idag har jag inte gjort så mycket, men jag var trött på att bara vara hemma och vara ensam så jag plågade min syster med sms under en kortare tid tills hon och hennes karl bestämde sig för att äta sushi med mig. Sen bjöd jag dessa två rockare på fika och sedan åkte vi ut på en liten shoppingrunda till ÖB. Annars har jag inga planer inför helgen, det kommer att bli en lugn helg. Godnatt


Män längtar ju inte bort!


COLA

Tänkte bara meddela att företagsekonomi B inte är någon höjdar lektion. Väldigt tråkigt, men har jobbat på bara för att få det överstökat. Och jag tänkte meddela till alla cola älskare att vanillacoke och cherrycoke is back!!!! Hehe vart? Det kan jag ta en annan dag! moahahaha!!!! Själv tycker jag den är jätteäcklig!


Jag tänker inte betala för att kissa på flyget

Återigen i skolan. Ska ha företagsekonomi blä. Men slutar tidigt idag och efter skolan ska jag ta med mig Elvis och syster till farmor och äta lunch. MMmm så trevligt! Igår körde jag och Elin spinning. Så himla duktiga. Och idag tänkte jag köra ett medelpass om jag hinner. Vi ska visa gamla lägenheten idag för någon snubbe som var intresserad. Det vore guld om han ville ha den så vi slipper den. Nehe nu börjar vi! Hare

inte ok

Jag har den värsta religionslektionen någonsin. Sämsta vikarien någonsin jag vill hem NUUUU!!!

Slut på kontot

Jaha det här var inte så vidare värst kul! Jag behöver klippa och färga håret, jag måste köpa matbord och stolar till vardagsrummet jag måste köpa utemöbler till våren/sommaren. Jag måste jämt och städigt åka och handla för det är någon i hushållet som äter som en häst, inte jag och det är inte elvis. He he! Jag måste köpa hundmat för den tar slut var 16de dag. Han äter som om han vore en bamsehund. Dessutom har jag och Simon bokat tid för kastrering av vårt lilla odjur och ni vill inte veta vad det kommer att kosta??? 3700 spänn helt sjukt dyrt. Men det som måste göras måste göras så det är bara att punga upp med pengarna. Och jag ska självklart inte glömma p-bötern jag fick idag heller. Prutt!!!



Detta bord tror jag skulle funka fint i vardagsrummet



Och dessa utemöbler skulle göra sig fint på våran lilla uteplats.

Nu ska jag klia simon under hans fötter, ja jag vet han är inte normal! Hare!

Dåliga dagarnas dag

Hejhopp!
Jag tränade visst lite för hårt igår för idag mår jag inge bra. Halsen har börjat spöka så jag får leva på soppa och te idag så det går över. Så jag är hemma idag från skolan för jag känner mig risig. Elvis väckte mig och ville gå ut, så jag pälsade på mig och gick en sväng. När jag kommer tillbaka, vet ni vad jag ser då? Jo jag tittar mot min bil och tycker mig se att det sitter en lapp under vindrutetorkaren. Guess what? EN JÄVLA P-BÖTER. Och det tråkigaste var att jag hade betalat avgiften, bara att jag hade glömt ta bort biljetten jag lagt lite ovanpå. Jag har inte råd med sånt här trams. Skit skit skit. Och dessutom har jag ingen mat i kylen så jag måste ta mig ut och handla idag också. Johanna, läs detta och säg att du också ska handla och jättegärna vill åka med? Då kan du ju få din dammsugare också! Perfekt.


Fresh

Nu tog jag en paus från pluggandet för att skriva ett litet inlägg. Jag håller på med en psykologiuppgift som ska lämnas in imorgon och det är en så märklig uppgift he he så jag förstår inte så mycket, men man får G om man försöker så det ska jag väl lyckas med i alla fall haha.

Jaha nu är jag ganska slut efter passet jag körde idag. Mitt första träningspass sedan jag vet inte hur längesen. Tror ni jag gjorde en mjukstart? Det tror inte jag, nejdå. Jennie påstod att ett medel/puls pass skulle vara kul och ganska jobbigt. Jag kan tala om att det var väldigt jobbigt, men det behövde jag och det var rätt kul också. Så detta får jag ta och fortsätta med om jag vill kunna visa mig på playan i sommar.

Och nu ska ni få se mina nya sandaler jag köpte igår, dom är så fina. Kostade endast 299 kronor, vilket jag tyckte var överkomligt för dessa fina :)

Lotten har blivit snäll

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag sitter med en projektrapportsmall framför mig men har ingen aning om vad jag ska skriva. Inte bra inte bra. Idag kom jag också på att mitt friskiskort går ut om två veckor så snart är det dags att skaffa ett nytt. Det har jag inte råd med denna månad. Skit också. Har massor med plugg att ta tag i också. Men första prio idag är träningen klockan 16.30. Hejsvejs


Sunday

Igår var jag och min man på bio. Det var mysigt, men filmen var lite otäck. Mitt sällskap somnade i början av filmen men vad kan man begära av en hårt arbetande man? he he. Män som hatar kvinnor kan jag rekomendera att se :)

Idag har jag träffat mina flickor och fikat, himla trevligt. Borde göras oftare. Sen mötte jag upp Simon och så gick vi och köpte en matta och jag köpte ett par jättefina gladiatorsandaler till ett väl överkomligt pris. Sen travade vi hem igen.

Nu tror jag att jag ska sätta igång och plugga lite psykologi. Tack och hej!