wääääh

wäääääh. min jobbiga syster ringde mig nyss och vill att jag skjutsa hem henne från stan. wääääh. jag bara snorar och nyser och hostar hela tiden. jag borde sova. hej

and it feels good

Det har vart dålig uppdatering denna vecka. Men jag har haft annat för mig. Men lite bilder kanske ni kan få.

I måndags hade vi sleepover hemma hos mig. Spicy hot, massa cola, Johan Falk och Paradise. Hihi myspys





I tisdags åt vi en god lunch på waynes, sen hängde jag och mickan hos mig. Pizza och paradise he he




 





Och igår käkade vi en god middag och gick på bio








Onsdag

Jag är glad.
Nu sitter jag på jobbet och börjar snart.
Dricker lite kaffe, det behövs idag.

Hörs kanske sen!

Ingen söndagsångest idag inte

Igår var det fest. Det var helt okej kul, men blev en ganska tidig hemgång. Mikaela var min privatchaufför och tog en sväng förbi donken på vägen hem. Det tackar jag för. Vaknade ganska sent idag. Åkte hem till mamma och fick en god söndagsmiddag och sedan gick vi en långpromenad med elvis. Sen fikade vi och spelade lite spel. Myspys. Åkte hem och träffade mickan. Och vi bokade våran resa. FY vad kul det ska bli. Idag kändes det lite som att livet tog fart igen. Det är löning imorgon, resan är bokad, dagen imorgon kommer bli grym av lite olika anledningar, elvis är söt idag, jag är glad, ja ni fattar.




mumsig porterstek


elvis ville också ha mat

Godnatt


LONDON

JAG OCH MICKAN HAR PRECIS BOKAT LONDONRESA!! 7-11 MAJ






Vårt fina hotell som ligger på oxford street :D


oxaaaaaan

Det var bara det jag kände att jag ville tala om ho ho


Matlagning

Jahapp, jag satt och tittade på halv åtta hos mig och blev hungrig. Så jag ställde mig och lagade middag, faktiskt. Det blev gott. Jag lagade någon form av kycklinggryta med potatiskroketter och spenat he he.

Såhär duktig var jag




twinkle twinkle

Nu har jag städat och gjort det lite snyggt här hemma. Inte tipp topp, men det duger. Sen slumrade jag visst till på soffan en stund. Det var skönt. Mjaaa. Har även vart ute med min vovve, PÅ EN RIKTIG PROMENAD!! Dumma apsyster och klaga he he. Du är by the way skyldig mig ett antal promenader med elvis. Så feel free att gå ut med honom du då. Aa just det, tänkte väl det. He he he. Nu ska jag dega i soffan. Mjaa guuu så mysigt. Hejdå.

Do you want the truth or something beautiful?

Hej hopp!
Idag har jag vart och ätit torsdagslunch med pappi, syrran och hennes karl. Det är alltid trevligt. Åt på libanesen ho ho, mycket smarrigt. Glömde såklart ta kort på maten men några bilder kommer även idag. Jag älskar min fina lilla rosa kamera. Efter lunchen tog vi en sväng på stan. Men jag är fattig så någon shopping blev det icke. Däremot handlade jag mjölk och jag bokade tid hos frissan. Tack för det. Nu ska jag nog städa lite. Känns som att det skulle behövas.


Rödluvan och pappi.
(det kändes pinsamt att fota med blixt på restaurangen he he)


Kom hem och släppte ut elvispen på baksidan


Fick då syn på mördaristappen som är precis ovanför grannens uteplats,
den vill man nog inte få i skallen!


Nu ligger elvis brevid mig och gnager på sin hemska julgris haha!

blåljus överallt

Jobbat idag, 4 timmar, helt ok.
Har ont i skallen.
Ligger i soffan och tar igen mig.
Pyjamasbyxorna är på he he.
Nu ska jag glutta på tv.
Ikväll ska jag sova tidigt.
Hejhopps


enjoy

Tjena!
Kom precis hem från mickan. Vi har haft en myskväll. Först kollade vi på den fjärde Johan Falk filmen, som hittills var den sämsta av dom. Sen kollade vi på handbolls EM, Sverige är ju bara för kassa. Sen Paradise såklart. Men innan allt detta mys så var vi hemma hos mig. Vi hade planerat att gå upp tidigt och fixa en god frukost, gå en lång promenad med hundarna och sen kanske träna, ta en sväng på stan och ja ni fattar. Vi hade planerat. MEN det är inte så lätt när man inte somnar förrän vid 6 snåret och vaknar ett. Så istället gick vi äckliga och fula till sylvia och köpte mat, åt maten, jag tog mig en dusch och det blev ingen långpromenad. Och här kommer bilder ifrån dagen.


Min helt okej fina rea tröja


Hundarna var ju gulliga


Mickan leker apa?


Aaw, min lilla älskling


He he he


Jag tog en svängom med elvis ho ho


Promenad i vinerland


Vi fick hjälpas åt att hålla elvispen lugn 


Och så somnade han så sött!

Nu var sagan slut, och jag ska också gå och lägga mig för jag är tröööööttt!


Hon låter som en gnu

Godkväll, eller natt kanske man ska säga he he.
Jag och mickan har precis haft en lång konversation med en vän långt långt borta, anna. He he. Jag har precis lärt mig hur man print screenar haha så därför ska ni få 2 fula bilder. Snällt va?



Nu tackar vi för ikväll, bye!


absolut en värd kväll

Hej
Igår blev en fartfylld kväll haha. När jag kom hem efter kalas, mamma och så började jag städa. Jag städade hejvilt och helt plötsligt var klockan 21. Mickan och emelie kom till mig. Vi tog ett glas vin och sen gick vi till sylvia. Satt där tills dom stängde, sen gick vi hem till mig. Empa var trött och åkte hem. Jag och mickan gick på efterfest. Haha det var en rolig kväll. Var däremot skapligt trött idag. Men det är en annan femma. Jag har bara vart hemma och gluttat på film. Johan Falk bland annat. Frank ho ho.


Jobbet

Hej hopp!
Sitter på jobbet, börjar snart. Är här tidigt idag, skräll. Det är inte ofta det händer. Jag gick förbi waynes på vägen hit och köpte mig en kaffe. Hade glömt hur gott deras kaffe är. Det behövdes idag. Har nästan inte sovit någonting inatt. Fråga mig inte varför för det vet jag inte. Kan aldrig sova. Tror jag somnade någongång vid 6. Vet att det var nanny på tv. Inte konstigt att jag somnade då he he. När jag slutar ska jag hem till pappa på kalas. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Jag mår i alla fall mycket bättre idag.
Hej.

Jag vill ha chips, men det är slut med det nu!!

Idag har jag mått förjävligt. Hostar och snorar och nyser hela hela hela tiden. Huvudvärken har bankat sönder min skalle och jag vill inte vara sjuk. Men som tur är mår jag lite bättre nu. Kanske inte är så konstigt eftersom jag sovit om vartannat hela dagen. Kollat på säsong 2 av the city också, ångest. Men så är det.
 
Känns även lite jobbigt att jag måste jobba imorgon. Men jag har lovat mig själv att jag ska klara av 3 timmar utan att dö. Så håll tummarna. Hade tänkt ha en kul kväll imrogon med mina vänner. Får se hur det blir med det. Kan ju inte gå ut och svira när jag känner mig såhär. Snälla gud, gör mig frisk.

Det var allt, hej.



Ungefär såhär kul tycker elvis det är när jag är sjuk

torsdag

Hej.
Idag känner jag mig skruttig. Är snorig och hostig och det är inge vidare. Men jag pallrade mig ner till stan med johanna för att uträtta lite ärenden. När jag kom hem satte jag igång och lagade mat. Jättegod fläskfilégryta med klyftpotatis. Rekomenderar den varmt
http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=19090. Men nu ska jag glutta på tv. Bye

late nights

Godkväll.
Sitter och nattsuddar nu igen. Fast det är fortfarande skapligt tidigt, så jag har en liten chans att komma i säng snart. Men vem vet, jag känner ju mig själv. He he. Är inte direkt trött. Dags att få ingång mina nya rutiner jag lovat mig själv. Jag får börja med att vända tillbaka dygnet till det normala. Sen får jag ta tag i mina matvanor och träning. Sen får vi se vart det tar mig.

Idag har jag drömt mig bort. Jag längtar efter värme. värme värme värme. Jättekul att vi fick en vit jul bla bla bla, men det räcker nu. Nu vill jag i alla fall ha vår. Hade jag haft råd hade jag lätt legat på playan i thailand nu. Men så är inte fallet. Men det kommer kanske en vacker dag ho ho.

Annars så har jag tagit en långfika med två trevliga herrar idag. Lite ångest prat om att vi börjar bli gamla haha. Kanske lite väl att börja oroa sig redan nu. Men det kanske ger mig en liten knuff att börja fundera ut vad jag faktiskt vill göra med mitt liv. Så, så har min dag varit.

segt värre






















Hej hej hej heeeeeej

Oj vad jag inte orkat skriva på länge. Men nu ni. Nu slipper ni inte mig ho ho. Jag tänkte att jag bara skulle bjuda på några bilder från nyår. Vi hade alldeles för kul för att hinna ta kort, men ett par stycken blev det i alla fall :)









Okej, mitt internet är sjuuuuuuuuuuuuuuuuukt segt. De andra bilderna kommer någon annan gång. Har några fler på lager ho ho. Ha en fin kväll.