Runway diva

Hej alla glada!
Dålig uppdatering, jag vet...
Nu är jag i alla fall igång med skrivandet, har setat nu de senatse 45 minutrarna och skrivit en projektplan. Skapligt kul nu vet jag vad som väntar mig de kommande 20 veckorna; Stenhård träning!!! Det ska bli kul.

Dagen då, jodå den har vart helt ok. Skolan som vanligt, sen hem till Elvisgubben. Duscha, fixa, ner till stan och mitt kära jobb. Väl där prövade jag ut kläderna jag skulle ha på mig på den lilla modevisningen som de hade arrangerat i city huset idag. Haha inte ett dugg skämmingt att stå där uppe på scenen helt ensam, nejdå. Andra gången blev det bättre, då var man ju van haha. Nejdå men det var väl en rolig grej bara, klart man ställer upp för jobbet liksom.

Nu måste jag och mina 2 älsklingsgubbar gå och lägga oss.

Om det är någon som har en billig bra bil, TIPSA MIG!!!!!


Kung i baren

Hej kära bloggen!
Nu är jag hemma igen från alla mina äventyr. Jag har haft sjukt kul! Orkar inte skriva och berätta allt nu, för jag har sjukt mycket att göra i skolan nu efter alla missade dagar. Men bra har jag haft det och en uppdatering på det kommer inom kort. Hejpa

VI BARA KÖÖÖÖR!

INATT DRAR VI!!!!!!!!!!!!!

Ut och resa igen? :)

Vet ni vad? Om ca 2 och en halv timme åker jag och min käre far på en kryssning till Riga. Ska bli himla spännande och roligt. Vi kommer hem på lördag igen och då ska man jobba. Vet ni? På måndag drar jag och tjejerna till AYIA NAPA! En väldigt spontan resa, men det ska bli väldans kul. Vi överraskade Linda igår kväll med middag på centro, och avslöjade att vi hade bokat en resa, Om hon blev glad :D

Nej nu måste jag återgå till det jag håller på med, packa alltså :)
Och till mina älskade klasskamrater som läser detta. Jag kommer sakna er FETT! Haha faktiskt.

            

Back to..

Hej kära bloggen!
Denna helg har bjudit på mycket trevligheter. I fredags var det som sagt "klassfest" ute i Björsund. Det var väldigt kul må jag säga. Lördagen spenderade jag förmiddagen hemma i lägenheten, sen åkte jag mamma och mormor ut i skogen med elvis och plockade lite svamp. Kvällen blev lugn hemma i soffan med elvis. Igår åkte jag och Simon till Hälleforsnäs, Lager 157. NICE! Vad vi handlade ojojoj. Igår kväll tog jag och Simon tag i livet och städade lägenheten som sett ut som skit nu hur länge som helst. Oj vad fint det är nu, och det ska det fortsätta vara! Men det är förklaringen till varför jag är så sjukt trött idag. Vi höll nog igång till halv ett igår i alla fall. Men nu är der dags för Småföretagande B.