31/5

Matteäckel, jag kan ingenting.
Nu vill jag sluta och åka hem!
Eller gå en sväng på stan och hitta något fint till kvällen.

Ha en trevlig valborg allesammns

...

GRATTIS KUNGEN!!

apapa

Nu har jag matte!
Sen ska vi ta fretagslunch på Wayne´s :D
Idag betalar vi ut vår lön!!!

INGENTING ATT GÖRA IKVÄLL!
FÖRSLAG?

bajs

Nu är min skoldag över, tack för det! Provet gick väl inte sådär jättebra, jag har blivit alldeles handikappad i och med att vi gör allt från våra datoren. Därför kan jag inte längre stava på engelska. SYND! Nu sitter jag hemma hos Simon och tråkar, medan han och Victor spelar tvspel. Jättekul hehhe :) Men vi ska snart dra oss ner mot stan tror jag! Simon ska ju till Sthlm och träna med Tumba ikväll, så min kära syster kommer hem till mig och ska laga mat. Tack för det! Adjö

aaaah

Nu ska jag snart skriva mitt prov, inte pepp alls!
Jag och Valentina var och käkade lunch på Wayne's, mumsigt värre! Ciao

webbdesign

Nu sitter jag och har webbdesign. Vi håller på med vårt slutprojekt, göra en hemsida om oss själva. Det går bra, så här ser den ut än så länge. Den är lite töntig, men den är inte klar än!
Senare har vi nationella skriftligt Engelska B!
image111


Pajlunch

Hej hopp!
Söndag söndag, vad händer en söndag som denna? Jo, jag har faktiskt städat helt klart, dammsugit och så. Sen så har jag duschat och om en stund ska jag åka till lägenheten och lämna tavlorna. Simon kommer hem idag :)

Igår var vi tjejer hemma hos Jennie och kollade på lite film och snacka lite strunt och så, trevligt trevligt.

Nu ska jag äta lunch! Bye

You make me smile

Idag är det lördag, men inte en märkvärdig sådan. Idag har jag inte fått mycket gjort, men städat har jag faktiskt gjort idag. Eftersom det inte blev någon städning igår :) Jaa, senare ska jag nog träffa tjejerna, mys blir det idag igen!

Simon kommer hem imorgon! :)


städa vs sola

Hemma igen från staden vår. Fikat var supertrevligt, men nu är det slut på det roliga. Nu ska jag dra igång och städa i mitt rum, vilket jag inte ser fram emot! DET ÄR SÅ TRÅKIGT!! Speciellt nu när det är så fint väder. Men men det måste göras, eftersom mamma åker imrgon så kommer jag och Simon att bo här hemma. Då kan det inte se ut som en svinstia.

Ikväll ska vi hem till Mikaela och mysa!
STÄDTIME!
image108

våra bästa år

Nu sitter jag och tittar på våra bästa år, och snart ska jag trampa tillbaka till stan och träffa Anna och Mikaela och fika :) Så mysigt så. Jag och Johanna har ätit sushi, mumsigt!! Sen ska jag hem och vårstäda mit rum. Jaja, ha en trevlig eftermiddag allesammans.

vårfika

Vilken fantastisk vårvecka det har vart. Hoppas det håller i sig i helgen med. Just nu när jag i skolan, vi sitter och spelar ett skittråkigt spel, men snart ska vi blåsa lite ballonger. Haha! Så kul har vi på vår skola. Sen ska jag möta upp syster och käka sushi, efter det blir det fika med tjejorna :)

Jaha, back to work!

Halkbanan avklarad

Kära Blogg!
Imorse försov jag mig, vilket var mycket dåligt gjort. Men jag vaknade av att trafikskolan ringde och frågade ifall jag kunde köra halkbanan idag istället för den 7 maj. Haha självklart sa jag JA. Så nu har jag den avklarat, det var förövrigt skitkul :D

Nu kom jag och mamma precis hem. Vi har vart på Tuna Park och bytt telefonen Simon köpte igår och hämtat ut tavlorna :) Sen åkte vi till Willys och handlade lite, och nu ska vi äta!

God kväll på er alla!
image107

GODNATT

God kväll.
Nu sitter vi här i soffan som två hösäckar. Jag har SÅ ont i huvudet, men det ska det snart bli ändring på. Jag var på synundersökning igår och jag ska få glasögon. Nåde den som kommer att retas med mig. Inte nog med det, jag ska ha 2 par dessutom för jag har två olika synfel. Ett himla krongel det dära.

Idag var jag och Simon ute i Tuna Park. Handlade lite grejer till lägenheten och la undan 2 tavlor som jag ska hämta imorgon. Simon köpte också den häftigaste telefonen haha, synd att det blev fel färg bara, men det fixar jag imorgon :)

Imorgon åker Simon till Götet, och på lördag åker mamma till Skåne :(

DESSUTOM FINNS DET INGA HOTELL KVAR ATT BOKA I GÖTEBORG!! JAG BLIR SÅ ARG!

image105


freebra of sweden

Idag har jag fått mina sommartider på Twilfit. Super kul att jag får jobba där såhär ibland. Lite extra kulor som rullar in är aldrig fel. Dessutom fick jag en Freebra idag :D Jag har gått och pillat på den länge och velat ha den, och idag fick jag det av my boss, det tackar jag för :)

Nu ska jag och Simon ut till Tuna Park och leta hemtelefon, kanske käka lite fettoMAX, hoppas att du läser det här Johanna Moahahaha :D

image104

Trädgårdsmys

Hej hopp, nu sitter jag hemma hos pappa ute i trädgården med laptopen i knät. Det är så fint väder så det känns nästan som att man inte är i Sverige. Idag hade jag som sagt nationellt prov i Svenska B, jag tror det gick bra, det kändes bra i alla fall. Sen fick jag sluta, var väl klar vid 11. Gick hem till Johanna, sen åkte vi hit. Trevligt trevligt. I eftermiddag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men Simon åker till Göteborg imorgon så jag ska nog vara med han. Plugga lite körkortsteori kanske? :)

Nu ska jag fortsätta locka fram mina fräknar. Hejpa

God natt Sverige

Nu ska jag och Simon gå och lägga oss, vi har båda nationella prov imorgon, svenska skriftligt dessutom. 5 timmar ska vi stta och skriva! Synd om oss. Så god natt på er och önska oss båda lycka till imorgon!

Tillängnad Sissi

Måste bara tala om för er alla att vid min sida sitter nu Sissela Enning aka Pittela Svettlana Slemming HAHAHA

image103

mumsiga smaskigheter

Nu är vi tillbaka efter lunchen i klassrummet. Vi ska ha något slags avtalsförhandlingar. Mitt team är Indien haha, kulkul! Vi åt kylling till lunch, hel ok! Men godast idag var lakritspucken jag fick av emelie :D


image102

vårkänslor som gör varenda människa glad

Vilken underbar dag :) Nu sitetr jag i skolan och skriver mina tips till ettorna om mitt UF-år. Haha det går väl sådär, jag har inte så många bra tips eftersom det inte gick så jimla bra för oss :) Men skit samma. Det är fint väder och jag tänker inte bekymra mig om massa tråkigheter idag. Idag ska jag bara njuta av det vackra vädret. Jag vill föresten grilla idag! Det skulle vara yber att åka ut till Sundbyholm eller Djurgårn och grilla. Det vill jag göra idag!

Nu måste jag återgå till skolan. Puss


Prison break

Nu sitter jag och Simon och tittar på Prison Break. Det är så spännande, men samtidigt så långdraget. Men kan inte sluta titta nu, när jag följt det sen första avsnittet. Vi var och handlade lite, och träffade på en väldigt arg och full gubbe. Annars har kvällen inte bjudit på så himla mycket. Mys!

image101

Datorspelsnördar

Nu kommer snart mamma med lite kläder, smink och mat! Tackar för det :) Sen tjatar Simon om att få titta på handbollen klockan 7, så då får väl jag sitta och göra något annat skoj. Är trött på handboll!

Ni skulle se oss just nu alltså, vi sitter båda två och spelar spel på datan, riktiga töntar är vi! Men just nu har vi inget bättre för oss. Hej så länge.

SOL IDAG IGEN :)

Nu är jag hemma hos Simon, vi fick sluta tidigare idag. Tackar tackar. Så nu ska jag bara slappa, kanske gå ut och sätta mig i solen? Det vore himla skönt. Körlektionen idag gick himla bra, bäst hitills haha. Och nu har jag bokat halkbanan :D Shit! Det närmar sig med stormsteg nu!

Hur som helst, Simon kommer hem snart. Och jag är trött. Hej

image100

Helvetes hemsida

Nu sitter jag i skolan och har webbdesign. Det är en typisk måndag. Hälften av klassen är inte ens här. Och vi som har pallrat oss hit är bara trötta och vill gå hem. Jag har körlektion klockan 11.40, sen muntliga nationella i Engelska B. Sen är min dag slut. Jag vill gå ut i det fina vädret istället för att sitta här inne och ruttna. Idag är ingen bra dag!

Hej

Nu är det sommar nu är det sol..

Nu har jag och Simon precis kommit tillbaka till lägenhet efter en lång skön promenad i solskenet. Vilket underbart väder det är idag! Hoppas det håller i sig nu.

Igår var det middag och film mys med tjejerna, inte Linda då, men vi andra. Sedan satte jag mitt feta arsle och invigde min nya cykel och cyklade till Simon mitt i natten. Men snäll som han är så möttes vi halvägs.

Nu ska jag cykla hem till mamma, och Simon ska till Stockholm och spela handboll.

Godday

image99

Morsning

Morsning korsning alla knasbollar och knäppgökar!
Kom precis hem, har vart i Tuna Park med mor min och kikat lite, men ingenting inhandlades av mig inte. Helt pank är jag! Fy för att vara det, det är så himla tråkigt. Men jag jobbade i förmiddags, så lite kulor kommer nog rullande snart! :)

Igår köpte jag världens snyggaste byxor! Och då kanske ni tänker, ah men du va ju nyss pank? Och ja det var jag igår med, men min snällase gulligaste Simon lånade mig pengar till dessa sköna skapelser. Det är ett par beiga chinos från EGO! DOM ÄR ÄCKLIGT SNYGGA!

Ikväll vankas det middag hemma hos Mikaela med tjejerna.

hihi

Igår hade jag besöksrekord på bloggen! :) Woho!


TV

Nu sitter jag hemma hos Simon, visseligen ensam. Han är och tränar, men kommer snart hem igen :) Vi har städat och donat här idag, och nu medan han vart och tränat har jag diskat bort det enorma berget av disk vi haft stå här. Så nu kan jag sitta och ta det lugnt hela kvällen. Dessutom känns det så sjukt skönt att jag fick mitt tal gjort idag, och att det faktiskt gick helt okej, Jag är nöjd! :)

Nu kommer min lilla gubbe hem! Puss

Nu är det dags

Nu ska jag alldele snart köra mitt tal :O

tala är silver tiga är guld

NU SKA JAG HEM OCH SKRIVA ETT TAL!!!

.......

Imorse hade jag körlektion, gick väl bra. Men jag hatar bilen jag kör!! VILL HA MITT KÖRKORT NU!!

Har precis skrivitt en behovsanalys för vår kommande webbutik, spännande :) Nu har jag rast och ska gå och köpa mig något att smaska på. Idag måste jag skriva klart mitt svenska tal. Bye


kocko

EKOLOGISKT FOTAVTRYCK!
Vet ni vad det är? :)
Det vet jag!

IDAG VILL JAG

JAG VILL HA KUL! IDAG HAR JAG TRÅKIGT!
JAG VILL TRÄNA! MEN JAG TROR INTE ATT NÅGON VILL TRÄNA MED MIG IDAG!
JAG VILL HA SUBWAY, MEN PENGARNA RÄCKER INTE TILL!
IDAG VILL JAG VARA EFFEKTIV!
HEJPA


Aprilväder

Nu har jag precis tryckt i mig lite maxmat :) Mmmmm, väldigt smarrigt. Är hemma hos mamma idag, och vi har syster på besök också. Trevligt! Mätt som en plätt är jag och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Har ett tal jag måste skriva till på torsdag, men har absolut ingen insperation.

Har shoppat lite idag också, blev ett par beiga byxor och en vit lite oversizead t-shirt och ett par söta små örhängen. Imorgon ska jag äntligen få hämta ut min ring, som jag har fått gå och vänta på i 2 månader nu! Den har vart på storleksändring och det har vart en massa strul :/ men nu kommer den i alla fall :)

Adjöken sa fröken

blabla

Nu förbereder vi oss inför nationella proven. I engelska. Kulkulkul, de kommande veckorna kommer vara jobbiga!

Vart är världen på väg?

Ännu ett mord på en oskyldíg individ. Ännu en tröstlös familj som förlorat sitt barn. Ännu en man som förmodligen kommer få ett mycket lindrigare straff än vad han egentligen förtjänar. Jag ratar svensk lagstiftning, när det gäller fängelsestraff. Alldeles för många slipper undan...

image98


Hejhoppallaglada

Nu sitter jag i skolan igen, efter en välbehövlig helg. Festen hos Mickan i lördags lev lyckad :) Just nu har vi webbdesign och ska göra egna hemsidor som slutprojekt. Nu måste jag fortsätta!

JAG HAR FÅTT EN CYKEL <3

Party

Hur som helst så är jag och anna hemma hos mickan och vi har askul :)
PÙSS PÅ ALLAM<33

Back

Nu är jag tillbaka hemma hos systra mi, och ärendena vi hade blev uträttade i sin ordning. Fast Johanna har nu sprungit iväg för att köpa apelsin juice, så jag siter här i min ensamhet med katten :)

Hur som helst så inhandlade jag en "klänning", ett par strumpbyxor och lite kastanjvatten. Det kan jag verkligen rekomendera, det är jätte bra! Så nu är min outfit inför morgondagen kirrad.

Snart ska jag hem till mammsen.
Adiós

Motorstopp och felväxlad haha

Ja nu har jag som sagt kört min första körlektion på trafikskolan. Det kunde väl gått bättre, men det gick inte så jätte dåligt haha. Strunt samma, jag skyller på att det var en helt ny bil som är helt annorlunda mot den jag brukar köra och at jag var super nervös. Nästa gång ska jag vara grym!

Hur som helst så är jag hemma hos syster nu, vi har ätit sushi med pappa. Nu ska vi snart prommenera ner till stan och uträtta några små ärenden och sen ska jag färga håret på syster yster.

Ikväll?
Ja, jag har ingen aning om vad som står på schemat. Det jag vet är att jag måste hämta teoriboken som jag ska få låna utav Jennie för nu börjar det dra ihop sig inför teoriprovet.

Gooday

image97

Är vi inte lika? höhö :)

morgon

Nu ska jag gå till körskolan! NERVÖS!

NATIONELL

Har precis haft genomgång inför nationella proven som vi ska ha nu om en-två veckor. På torsdag kör vi det muntliga, som ska vara ett tal på ca 5 minuter. Känns inte helt ok just nu. Har ingen aning om vad jag ska prata om, men det löser sig.

Evelina sitter här och muppar, hon lärde mig lite afro-dans igår HAHAHAH! Det var kul och idag har jag jordens träningsvärk i ryggen. Tack för det Evelina! :)




Jag blir så arg!

Jaha nu har jag fått en anmärkning på att skjortan jag vill ha från La Redoute ser ut som en sjukhusskjorta, alltså jag blir så himla trött på att alla ska klaga på det jag vill ha, herregud!

HAHAHAHA nej jag skojar bara! Det är min dumma syster som tycker det! Jag är trött i hjärnan hejdå!

La Redoute

Hittade dessa ljuvliga sommardressar!

image95image96

trala

Nu är jag helt slut efter mina träningspass idag. Det var väldigt skönt att röra på fläsket idag, första gången på ett halv år skulle jag tro. Så här långt får det inte gå Josefin! Så nu ska jag börja träna på riktigt minst 2 gånger i veckan.

Just nu sitter jag inne på La Redoute och kikar lite. Om någon snäll själ därute har tips på någon bra sida som säljer bikinis, tipsa gärna! :)


Redo

Nu har jag precis tryckt i mig lite frukost så jag ska orka med mitt träningspass :) Såå skönt att få sova lite extra på morgonen idag! Har inte så mycket att berätta för tillfället, ha en bra dag!

Forever and ever

Ny solad, ny duschad, nu känner jag mig en aning fräshare. Dessutom lagade jag och Simon till en smaskig tacomiddag ikväll, dagen till ära :)

Mitt utvecklingsamtal gick bra, inte så farligt trots allt, men nu ska jag kämpa de sista veckorna innan sommaren så jag kan höja mig i de ämnena som känns viktigast. Simon mötte mig på stan efter samtalet och jag vinkade av mor min, nu sitter jag hemma i lägenheten. Simon sitter och pluggar och jag har absolut ingenting för mig.

Imorgon ska har vi sista dagen på vår hälsovecka, vilket innebär fysiska aktiviteter. Smarta val resulterar i sovmorgon, jag börjar därmed 11 med ett gympass på forever, inte fy skam. Senare frmåt eftermiddagen, klockan 1 ska jag lira badminton, kulkul. En aktiv dag imorgon alltså.

Nu ska jag nog stötta Simon med pluggandet, sen blir det Brother&Sisters, sen sängen!
Adjöss

Utveckling

Jaha, nu sitter jag hemma i slagsta för en gångs skull efter skolan och tar igen mig. Inte för att dagen har vart speciellt ansträngande, men i alla fall. Väntar på mamma, för vi ska på utvecklingsamtal, woho! Alltid lika kul att gå på, eller inte! :)

Sen ska jag och Simon gå och sola.

Monday oh monday

Jag var äckligt trött imorse, min räddning att jag kom iväg till skolan var sköna mjukiskläder och Victor som kom och hämtade mig och Simon. Väl i skolan skulle vi servera frukost till resterande klasser på skolan. Bara för att vi har hälsovecka denna vecka. Sedan gick vi på en föreläsning som självaste Olle Waller höll i. Det var mycket underhållande. Sedan var det inte så mycket mer med denna skoldag.

Efter skolan gick jag till sporthallen och träffade min lilla gubbe, sen åkte vi till körskolan för att boka in min första lektion. Sjukt nervöst.På fredag ska detta ske, spännande!

Nu ska jag snart åka och handla åt Simon med mamma, och sen back to wallingatan.
.
Sötast idag:Samuel

Söndag

Godkväll.
Dålig uppdatering denna helg, fick bakslag på min förkylning och har mått dåligt.
Hur som helst så igår blev jag sängliggande mest hela dagen, men framåt kvällen träffade jag tjejerna och kollade på film och så. Idag har vi vart i Stockholm och tittat på 5:e kvartsfinalen Hammarby-Guif, dålig stämning i hallen, inte :) Guif var riktigt duktiga och förtjänade att vinna. Nu är jag hemma hos Simon, vi sitter och tittar på film.
Hoppas ni alla haft en bra helg.
Godkväll.

FREDAGSMYS

FREDAG KVÄLL:
NU SITTER JAG OCH SIMON HEMMA OCH TITTAR PÅ TV, HAN ÄR HEMMA NU! :)
TIDIGARE IKVÄLL VAR JAG HEMMA HOS MAMMA OCH ÅT FREDAGSMIDDAG, BIFF, POTATISTRIANGLAR OCH RÖDVINSSÅS, INTE FEL ALLAS.
DESSUTOM BOKADE JAG MIN TEORI, VILKET KOMMER TA DÖD PÅ MIG DEN KOMMANDE MÅNADEN. MEN DET ÄR DET VÄRT.

NU SKA VI SNART TITTA PÅ 27 DRESSES, HOPPAS ATT DET ÄR EN BRA FILM.

JENNIE DEN FULINGEN ÄR PÅ KROGEN NU, TRÄFFAR EMD, SKRYTAPA! HAHAHA!

HA EN TREVLIG FREDAG!

BOKAT

NU HAR JAG BOKAT MITT TEORI-PROV :D
26/5 ska mitt öde bestämmas!!

puss

Hej hopp i galoschen, nu slutar jag snart!
Trevlig helg! :)

morning

God morgon alla glada!
Sitter i skolan alldeles för trött för att egentligen vara här, men måste man så måste man. Slutar halv tolv idag så jag är inte den som ska klaga. Men när jag slutar blir det lunch med Johanna och pappa, och det är ju aldrig fel. Dessutom kommer Simon hem från sin kryssning idag :)

Gårdagens shopping blev oväntat bra, ett par vår-byxor och en rea-topp är ju aldrig fel, dessutom inhandlade jag lite nödvändiga skönhetsprodukter.

Idag ska jag boka teori-tid, sppännande!

Bye


Fikadags

Nu ska jag tala om för er att jag ska fika med mina kära väninnor idag :D Vi har nog en HEL DEL att prata om, det ska bli himla trevligt. Sen ska vi gå på Guif - Hammarby, vilket också ska bli trevlans. 

Annars sitter jag hemma hos syster nu och smälter sushin vi åt för någon timma sen, världens bästa mat, JA! 

Jaja, nog för denna gång adjö! 

Torsdag!

Nu är jag i skolan som vanligt, har precis skrivit webbdesigt prov. Tror att det gick ganska bra. Men jag blir så jävla förbannad på att lärarna på skolan ig-varnar mig i vissa ämnen, när jag har bett om att få hjälp, att jag vill ha de uppgifter som behövs, får jag det då eller? NEJ! Hur fan kan dom då göra så? ÅÅÅÅÅÅÅH!

 

Hem ljuva hem

Jaha nu är man tillbaka från Sälen, har vart ett par dagar nu. Är genomförkyld och därmed missade jag de två första dagarna i skolan efter lovet. Det var i och för sig skönt att få vila ut sig lite extra men samtidigt är det aldrig kul att vara sjuk.

Hur som helst var sälen en resa som aldrig kommer att glömmas. Skidåkningen gick väl sådär, är inte dirket något pro om man säger så. Men det var himla kul i alla fall, och lite bättre har jag väl faktiskt blivit :)
Jag utnämnde mig säljv till sälengångets sämsta skidåkare, vilket var helt sant, men också till den sämsta matlagaren. Men jag skyller på att spisen var värdelöst dålig. Hur som helst så hoppas jag att jag snart kan få bilderna därifrån och kan dela med mig av de roliga händelserna från Sälen.

I lördags när vi kom hem åkte vi direkt till Skjulsta på 20-års fest. Kul, men skojar inte när jag säger att jag var helt slut i söndags. Men det beror också på min förkylning.

Nu är jag i alla fall i skolan och kämpar med matte. Geometri, inte så svårt!

PUSS