53

FÖR DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR JAG KLARADE MITT TEORIPROV IDAG HURRA HURRA HURRA! :D

Jag är så jävla gald för att jag klarade min körkortsteori. Inte illa. Nu är det bara uppkörning kvar sen kan jag glida som jag vill!!!!!

I övrigt har dagen vart piss, bara för att jag har gått och vart nervös inför provet, hehe inte en rolig dag att vara Jossans vän.

Nu sitter jag och Simon och tittar på fotboll, samtidigt som jag tänkte plugga lite. Eftersom jag har skolavslutning på fredag är det mycket som ska lämnas in.

Imorgon drar jag och Frejavikingarna till Sthlm, soft haha!

Bye

pisssss

Hemma i lägenheten igen. Simon är inte hemma, men kommer snart. Jag sitter och pluggar som en tok på körkortsteorin. Usch och  blä, det är så himla tråkigt men jag MÅSTE klara det! JAG MÅSTE!!!!! Jag vill ha mitt körtkort nu nu nu!

Har vart hemma hos mamma och vi har grillat och ätit massa god mat :)

nu måste jag återgå till pluggandet.

Back on earth

Nu är jag hemma i Sverige igen efter en otroligt skön vecka på Kreta. Vädret kunde inte vara bättre, vi hade mellan 25-30 varje dag. Det tackar jag för. Men samtidigt som det är skönt att vara borta är det alltid skönt att komma hem igen. Nu är det bara en vecka kvar tills skolan slutar och sen har jag ett ljuvligt lov att se fram emot. Just nu är allt perfekt. Nu ska jag åka med mamma och Johanna och hämta lilla Penny som vart hos Asta.

Adiós

Så här gammal är jag idag

Idag är jag 6577 dagar gammal, tänkte att ni kanske vill veta det :)

nervo

God morgon. Ingen bra morgon idag, det blev superstressigt för att jag skulle hinna till körskolan. Men det gjorde jag i alla fall. Från Djurgårn hade jag en polisbil bakom mig, självklart blev jag himla nervös. Sen skulle jag göra en vänstersväng på landsvägen hehe, och då blev jag stressad och blinkade vänster men svängde in i en bussficka till höger istället haha det blev helt fel och jag blev så nervös. Men nu börjar körkortet närma sig i alla fallm tack för det :)

Idag ska jag packa packa packa, kanske göra min premiär på krogen? Det återstår att se. Bye

hmhm

Precis hemkommen till SImon, inget vidare bra humör just nu. Ni som läser min blogg förstår säkert varför. Men nu är det upp till bevis. Hur som helst, nu ska jag somna till One tree hill, för jag har körlektion imorgon bitti klockan 7.45 :/ Good night

2 dagar kvar

Är hemma hos mamm nu. Ska släppa den stora bomben när hon kommer hem, hehe. Hon vet nämligen inte om mitt och Simons senaste inköp. Får se vad hon säger. hmm

Nu ska jag börja välja ut kläder som ska med till Greece


15/5

Nu är jag hemma igen efter skolan. Sitter för tillfället och tittar på våra bästa år haha, skrattretande program men jag kan inte slita mig. Idag ska jag packa packa packa, och sy om lite grejer som jag ska ha med mig till utlandet .) Det ska bli så himla roligt att åka bort. När vi kommer hem är det bara 2 veckor kvar till vi får hämta vår lilla valp.

Adiós

image117

15/5

Goten morgen
Sitter och tittar på the voice med min älskling, jag har lite sovmorgon idag. Börjar klockan 9 med nationellt prov i Engelska B. Efter skolan ska jag herm till mamma och packa :) För på Lördag åker jag till Kreta :)

Tjos


kväller

Besöksrekord idag :)
Fortsätt kika i min blogg, rätt som det är kan det hända något spännande och det vill man ju inte missa haha! Glad blir jag i alla fall. Glad har jag vart mest hela dagen. Jag klarade mitt nationella prov i matte B, TACK GUD! och så börjar jag bli klar med det mesta i skolan, mitt körkort närmar sig sakta men säkert och självklart för lillkillen som snart blir en ny familjemedlem, världens sötaste dessutom. Kan man ha någonting att vara arg över då? Nepp

Nu ska jag skriva lite mer på mitt svenska projekt och sen sova!
Good night sweethearts

gullgris

NU ÄR HAN VÅR <3
image114

AAAAAAAH

Nu är det klart :)
Jag kommer förmodligen inte leva imorgon men jag är så jävla gald :D:D


Dag ett på mitt nya liv

God morgon god morgon gott folk.
Min första dag som 18-åring, känns riktigt bra ska ni veta :) Jag är jättenöjd. Idag kanske jag och Simon ska åka och titta på valpi, men inte alls säkert, och det betyder absolut inte att vi ska ha den, bara så att alla vet det. Men i alla fall, kan vara kul att kika.

Bye


FÖR DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MIN 18-ÅRS DAG! :D HURRA HURRA HURRA

GRATTIS TILL MIG!


Söting

Denna söting hittade jag på annons idag!
Inte helt omöjligt, eller? :)

157236-113

1 dag kvar

Snoret rinner inte lika mycket just nu! Nu känns det lite bättre! För.....
JAG FYLLER ÅR IMORGON!!!! JAG BLIR 18 :D

Måndag morgon och snoret rinner

God morgon alla pigga och glada. Jag har släpat mig till skolan idag trots att det tog emot, jag är snorig som den värsta lilla snorungen ni kan tänka er, men jag måste vara här eftersom jag är i Grekland nästa vecka :D Men jag klagar inte, det ska bli såååå skönt att åka bort. Sitter i alla fall och håller på med min hemsida, men det blir inge bra. Jag är inte nöjd! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för att det ska bli bra, men men. Nu får jag lägga på ett kol. Bye


2 dagar kvar :)

God dag!
Kom precis hem från Ica Ekängen, handlat födelsedagsmat :) Det fina vädret är på väg att försvinna ser jag, usch. Men det är fortfarande varmt, tack och lov! Idag blir det firande av lilla mig hemma hos Pappa, jag fyller inte förrän på Tisdag, men vi firar där idag. Så trevligt så.

Nu ska jag peta i mig något att äta!


tjolahopp

Nu ska jag dra på cykeltur :) so long!

Konfirmation och trädgårdsmys

Hej alla glada.
Nu har jag precis kommit hem från Anna, lillsyrran hennes konfirmerades idag. Jätte trevligt med mat och tårta. Innan det tog jag och Jennie en cykeltur till Slagstaglass, mumsigt. Vi kollade på alla motorcyklar som kom förbifarande, bland annat pappsen :)

Nu ska vi grilla, sen ska vi tjejer åka till något trevligt ställe och mysa lite. Hej

Stadsparken

Hej hopp!
Nu är jag precis hemkommen till mamma. Vi ska grilla ikväll, mysmys.

Idag var det som sagt kort dag i skolan, slutade halv 12, mötte pappa och Johanna och åt sushi :) Efter det gick jag och Johanna och köpte varsinn smoothie på wayne's och gick en liten promenad till stadsparken och satte oss där och solade. Så underbart jätte varmt och skönt, men nu börjar det bli lite molnigt. Hur som helst så var det väldigt varmt, men trevligt. Sen kom Simon och gjorde oss sällskap en stund sen åkte vi hem på varsitt håll.

Vad händer ikväll?

Good morning sunshine

Skolan idag igen, slutar halv tolv idag som vanligt :) Lunch med pappa och Johanna mmmm. Sen ska jag hem till mamsen :) vi ska ut på stan och göra en reklamanalys vettni, jag och Elin :)

BYE


I've got sunshine

Medelhavsvärme or what? Skojar inte att det är världens skönast väder ute. Jag gjorde som sagt nationella i matte imorse, gick inte så bra men ja tror att jag klarar det. Efter provet trampade jag hem till Johanna och därifrån promenerade vi till farmor och åt lunch, fläskfilé och prinskorvgryta. Det är bara farmor som kan laga den och det var sååå mumsigt! Efter det gick jag och Johanna hem igen och lämnade katten, gick till Sylvia och handlade varsinn islatte och tog sedan en promenad till kyrkogården och satte blommor på farfars grav. Efter det gick vi ner på stan där jag mötte upp Simon och vi gick och handlade studentkläder åt honom. Jag kan bara inte släppa att det är så fint väder ute, jag blir så glad :)

1 ½ år idag <3
image112


fika

Nu ska jag gå och fika med systra :)

torsdag 8/5

Nu ska jag gå och äta lunch hos farmor :)

Mitt nationella prov gick väl som väntat, blir glad om jag blir godkänd.

Hejpa

Kväller

Hej hopp!
Sitter här med min lilla gubbe och tittar på fotboll. Go real hehe :) Jag hejar på dom bara för att dom leder. Så insatt är jag. Men det är man om man setat och pluggat matte sen jag kom hem från skolan. Fått superbra hjälp av Simon, tack för det :) Nu komme jag få MVG!

God kväll

tralala

Snart är jag 18, snart ska jag till Kreta, snart ska jag ta mitt körkort, snart är jag STOR! :)

Onsdag 7/5

God morgon!
Är som vanligt i skolan så här dags på dygnet. Inte det roligaste men idag är en bra dag. Jag är på bra humör, så jag hoppas att ingen kommer att förstöra det. Just nu sitter jag och arbetar med vår webbutik hehe, går väl bra. Vi har två stiliga karlar från e-kuriren här också som springer runt och fotar, skoj skoj. Kanske kommer med i tidningen på fredag, vem vet?

Imorgon har jag nationellt prov i Matte B, känne inte ok.

Nu måste jag återgå till arbetet. Adjö

måndagkväll

Godkväll!
Nu sitter jag och Simon hemma i lägenheten och tittar på American Idol. Vi har vart och solat, och köpt med oss lite subway mat ååh så gott. Dagen har vart seg, absolut uruselt att börja skolan igen, uruselt att sitta inomhus vid skitdatorn när solen skiner så fint utomhus. Imorgon blir det skola och inte mycket annat. Ha en trevlig kväll allesammans!

8 dagar kvar :D

Måndag

Kul att vara i skolan när alla andra är lediga!!

Fredag

Hej alla glada.
nu sitter jag hemma hos Johanna, vi har såklart ätit sushi :) Jag har hämtat ut mina glasögon idag också. Dom blev riktigt bra fakrtiskt! Senare ska jag och tjejerna ut till Sundbyholm och titta på balen.

Imorgon blir det Stockholm med Simon :)