HERRÅ HE HE

Idag har jag och Simon vart hos farmor och ätit luch och fikat, det var mysigt. Fast Elvis var lite galen. Nu ska vi snart åka hem till mamma på tapasafton, och sen ska jag träffa mina tjejer som jag träffar alldeles för sällan. Pusshejs

Simon och elvis är ju kul sällskap. Bara sover hela tiden och klockan är inte ens 00.00

Idag var en seg dag. Började jobba klockan 12. Det var rätt segt idag. Vet inte varför, alla är väl snåla inför jul eller nåt. Hur som helst skulle vi ha möte om vår julmarknad i skolan klockan 14, så jag tog min snåla halvtimmes lunch för att gå dit. Nödvändigt? Nej. Helt kasst. Men för alla er som vill se entreprenörs trean på johnbauer gymnasiet i Eskilstuna skämmas, kom dit mellan klockan 11 och 16 på söndag och håna oss. Hehe. Jobbade till 19, det var inte så kul. Men jag behöver pengarna. He he. Nu ska jag fortsätta mysa här hemma. Hejs

JAG ÄR BARA LITE BITTER

Helgen som var så bra planerad blev precis förstörd. Tack! Fråga mig om jag vill följa med dumma dig. Nu är jag bitter, fast jag är fortfarande överlycklig för vår nya lägenhet. Hejsvejs.

Evelina, dina tänder är awesome!

DET ÄR SÅÅÅÅÅÅ SYND OM MIG!!!!

USCH VAD JAG HAR TRÅKIGT. SIMON LIGGER OCH SOVER I SOFFAN FÖR HAN ÄR SJUK, STACKARS! MEN DET ÄR MER SYND OM MIG EFTERSOM JAG HAR TRÅKIGT, VISST? VET INTE VAD JAG SKA HITTA PÅ, JAG HAR REDAN PLOCKAT UNDAN HÄR HEMMA FÖR ATT DET SKA VARA LITE FRÄSCHT OM VI NU SKA VISA LÄGENHETEN FÖR FOLK. HE HE OCH JAG HAR REDA VART UTE MED ELVS. PRUTT!


Helt ointressant

Hejhej!
Här sitter jag hemma hos systeryster och gör ungefär absolut ingenting. Vi tog en promenad förbi min och simons nya lägenhet (hoppas dom som bor där nu inte tror att jag är värsta psykot som smyger runt i kvarteret). Hade även Elvis med oss och han tycker visst inte om andra hundar. Han bara skäller. Dags att gå hundkurs kanske? He he. Nu ska jagäven ta massa bilder från hennes dator och lägga ut så jag får massa läsare eftersom jagtyp inte har några haha lycka till till mig!


Denna katt är lite av en förföljare av mig och Elvis.


Såhär kan min syster se ut efter hon lagt en kabel HA HA


Såhär kan det se ut när mamma och jag är på IKEA


Såhär kan Elvis se ut när han snor Pennys studsbollar


Lillsnutt

2/1

Jag vill flytta nu nu nu!!


HEJDÅ WALLINGATAN!

HEJ KVARNGÄRDESGATAN!!! :D:D:D
JAG ÄR SÅ GLAD SÅ JAG TROR ATT JAG KOMMER SPRICKA!

Vinternatt

Jag halkade och ramlade två gånger när jag och Simon var ute med Elvis. Ni hade skrattat om ni sett mig. He he






Party @ my place

Jag har tråkigt och det kan ni nog föstå eftersom det kommer två inlägg med typ 20 minuters mellanrum hehe. Här kommer lite bilder från igår :D


Jag fångade Elvis i vimlet HAHA



Så det kan gå med Simons studentmössa på! HAHA



Gänget var laddat, så som simons hår HAHA


2 rok 75 kvm med egen uteplats, perfekt för mysiga grillkvällar

Åh vad jag vill ha lägenheten jag och simon var och tittade på igår. Den skulle bli perfekt för oss. Vi skulle kunna ha dom mysigaste grillkvällarna i stan, med alla vänner. Jag är så inställd på att vi ska få den, vilket inte alls är säkert. Men jag kommer bli så arg om någon annan får den. VI BEHÖVER DEN MEST!

Tänkte bara tala om att Elvis, hunden min är världens bästa. Han är så mysig. Han gör mig alltid sällskap när Simon sviker och har massa aktiviteter med ett lag han inte ens spelar i. Just nu ligger han tätt intill mig i soffan på rygg med tassarna i vädret och drömmer livligt. Seg lördag. Har inte mycket att hitta på. So long!


Tänk om jag hade en liten, liten apa

JAG VILL HA DEN LÄGENHETEN!!!!!!

SÖDER ÖSTER NORR VÄSTER

HEJ!
Idag försov jag mig. Som jag hade planerat skulle jag gå upp klockan 9 sharp och fixa och trixa i lägenheten. Hande tänkt skura golven, diska, sätta upp lite tavlor osv. MEN ICKE. Jag vaknade av att grannen kom och plingade på, order av simon haha. Då stod klockan på halv 11. Så min planering blev lite förstörd. Det enda jag hunnit med är att jag har vart ute med Elvis, och jag har diskat. Klockan 3 ska jag på en lägenhetsvisning, wowo och klockan 17 ska jag infinna mig på sylvia och ta en kaffe eller två. Klockan 19 ska jag titta på Simon match och sedan är det shotfest hemma hos oss. Skämt och sido, det ska inte vara någon shotfest pappa ;)

Nu måste jag återgå till dagordningen!

Hemma hos mor och tvättar simons smutsiga kalsonger

HEJ!
Jag har tråkigt. Och när jag har tråkigt tänker jag på sånt som jag tycker är kul Något som jag tycker är kul är att vara på kryssning. Jag tycker även om att vara utomlands. Då har jag himla kul. När jag har tråkigt brukar jag sakna de här sakerna som gör mig glad. Jag saknar Zakynthos, Ayia Napa och båten.

Som man brukar säga: "En bild säger mer än tusen ord."

Idag har jag

Städat
Vart ute i regnet
Städat
Lagat mat
Kollat på tv

Jag vill ha en sylvia

Idag har jag varit hos farmor med johanna och ätit lunch.
Sen åkte vi till Lager 157 och köpte lite strunt.
Sen åkte vi till Lidl och handlade lite proviant.
Sen åkte vi hem till henne och åt pizza.
Nu sitter jag i soffan och tittar lite på two and a half men.
Hejdå

kalasdags imorgon

OJ, vad kul det var på båten. Fast säga vad man vill om "BB", men vi hade i alla fall hur kul som helst :D Hängde med våra killar och papporna haha! Nej det blir inga detaljer, det orkar jag inte nu. Har ni tur kanske det till och med kommer upp lite bilder, då får ni alla smaskiga detaljer! Säger bara att detta måste göras om, och om och om igen! Totalt jätte värt!!

Annars då. jo jag sitter hemma med elvis, simon är hos en vän. Han straffar mig genom att umgås med random folk och inte hänga med mig. Haha nejdå, skämta lite. Känner att detta inte blir någon seriös pannkaka, men det bryr väl inte ni er om? Jaja, nu ska jag återgå till mitt tv-tittande som för övrigt är PISS
hejdå

4 timmar och 18 minuter

Skola, tråkigt
Kryssning, KUL!

Sådär ja

Nu är jag tillbaka. hehe. Det var ett tag sen jag skrev. I lördags firade jag och älsklingen 2 år med att åka upp till stockholm och bo på Sheraton och gå ut och äta god mat. Det var jätte mysigt. 

Hur som helst nu är jag tillbaka i staden vår, men inte länge till för imorgon drar vi på kryssningen :D:D Fasen vad kul det ska bli. Annars så missade jag första lektionen i skolan idag för pissgubbarna skulle komma och fixa våra element. Ingen kunde ta hand om elvis så då stannade jag så klart hemma. Men har gubbjävlarna fixat elementen då? Nej, det är varmt som en jäkla bastu här inne i lägenheten.

 


Blondinbellakryssningenyeay haha

NU ÄR DET BOKAT!!!! DET BLIR KRYSSNING OM EXAKT EN VECKA. DET SKA BLI SÅ GALET KUL! :D:D:D:D



Julmarknaden kan ta sig!!

Kryssning på torsdag? Är det möjligt!
Det skulle bli grymt!!!!! JAG VILL!!!! :D:D:D

BAAAAJS

JAG HATAR MATTE C!!!

Elvis bråkar med Simon hehe

Jaha, första dagen i skolan gick ju smärtfritt. Slutade halv ett så ingen fara på taket här inte. Efter skolan åkte jag hem till Elvis och gick en sväng med honom. Jennie ringer och vill bli skjutsad ut till hennes små kusiner som hon skule barnvakta. självklart ställde jag upp för min vän. Kommer hem, och kommer på att jävlar, mina träningsskor är hemma hos mamma. Det är bara att slänga sig in i bilen igen och åka hem till mamma. Hämtade skorna, ut till bilen, fort ska det gå. Kommer ner till friskis 10 minuter innan spinningpasset ska börja, och en snorkig tjej i kassan säger att min bokning inte finns för jag är fem minuter sen. Löjligt, Men det löste sig i alla fall. Jag och Elin körde hårt idag. Skönt.

Har setat och kollat runt på lite olika vinerjackor, men vet inte riktigt vad jag vill ha. Det är så förbannat dyrt. Usch. Nu måste jag nog sova på saken, återkommer imorgon för er som är intresserade :)
Tjo!

sista dagen på lovet.

Känns inte som jag haft något lov. Jag behöver minst en vecka till. De 4 senaste dagarna har jag bara jobbat, segt. Igår var tjejrna här, sen gick vi ut på Lotus. Fan vad jag hatar det stället. Dags att öppna något nytt för alla stackars 18-åringar eskilstuna. Hur som helst är det skola imorgon igen. Känns tungt.

         

I want it all

Jaha nu var man tillbaka hemma i eskilstuna efter den lilla roadtrippen vi gjorde. Det var såå lyckat. Jag handlade som en galning, typ en överfull kundvagn. Vi hade kul, men blev något stressade av alla kärringar med sina kundvagnar. Och du som tog mitt fruktfat, Jävla dig!!!!!

Har jobbat dom två senaste dagarna och varit rätt trött, därför har jag inte skrivit något, men nu så. Jag och Simon tog en lugn kväll hemma med elvis och idol med american pizza och sen Sing star. Ibland undrar man om jag inte är skapad för att vara sångerska? Nåja, nu ska jag nog titta på Bodyguard, sen sova.
Hejs!