Dagens bravader

Hej alla fans.
Idag har det vart en ganska händelserik dag för att vara jag. Imorse åkte jag och emelie till hällbärga för att fixa min bil. Åkte hem till mig och pysslade ihop en tavla som jag får hyra av henne så länge. he he fattig? JA! Men det blev lite svårt att sätta upp den själva så det väntade vi med. Vi gick ut med hundarna. Promenerade till stan och mötte upp mikaela och vi fikade, smaskens. Åkte hem till mig och satte upp tavlan. Åkte tillbaka till stan och mötte upp Sissela och vi bokade en "hemlig" sak. hihi. Anledningen till varför jag inte skriver vad det är, är för att det är en överraskning till en person. Men kul ska det bli i alla fall. Hur som helst, efter det åkte jag hem till mamma och fick lite mat i magen och tvättade. Det var väl ungefär det jag gjort. Jag har vart igång sen 09.13. Hej då.



Mina grejer he he


Och inpackade i bilen (en av kassarna var dock inte min)
Bilderna har jag tagit av evelina såklart, igen!


Du har ingen rubrik

Nattsudd hemma hos mig med evelina och sissela, emelie och mikaela har åkt hem. Vi var på ikea hur länge som helst idag kändes det som. Handlade en massa fina grejer till mitt sovrum. Två vita byråar, en vit bokhylla som inte fanns fast jag redan köpt den. Typiskt. Köppte en ludde och massa ramar och hyllor och mycket mer. Det kommer bli så fint när det är klart.


2 stycker sådana

1 stycken bokhylla


1 stycken lampa till mitt sovrum

Det är allt ni får se, jag orkar inte lägga upp fler bilder he he. So long


IKEA

Snart bär det av till IKEA med hela mitt crew. Det är dags att göra det fint i mitt sovrum. Har inte mer än en säng och en byrå. Nu ni ska det bli hemtrevligt i mitt sovrum också hehe.

Igår var emelie, evelina och mickan här hos mig och vi chilla till max. Kollade på idol och hollywood fruarna och chillade till max. Åt chips och drack cola, like it like it. Nä det här blev inge vidare värst intressant men whatever. Nu ska jag lämna er ifred he he he he. Bye

Torsten hittade hem..

Godkväll
Idag var jag hemma hos pappa och firade lillasyster som fyllt år. Efter det åkte jag hem till emelie, vi har tittat på Johan Falk, fast i fel ordning. Bra jobbat he he. Jag är lite bitter fast samtidigt väldigt glad. Charlie, eller Torsten som är hans riktiga namn har hittat hem igen. Jag har haft honom under natten och dagen idag. Men när jag skulle åka till pappa lämnade jag honom till emelie. Då hade ägaren ringt och kom senare och hämtade honom, men jag hann aldrig säga hej då. Det känns lite ledsamt han var en väldigt snäll hund och hann till och med börja kännas som en liten extra familjemedlem. Okej jag är lite blödig nu. Men jag hoppas bara att hans riktiga ägare värnar bättre om honom nu.


Bilden lånade jag av evelina eftersom min mobil och dator inte går hand i hand så att säga.

Åh ni kan aldrig gissa vad som har hänt

Hej alla glada.
Inflyttningsfesten i fredags blev helt okej lyckad. Det slutade med att det bara var vi tjejer kvar, och då kom vi på en briljant idé hur vi skulle fördriva tiden he he. Gick till statoil och handlade en mosbricka senare och sen travade jag och mikaela hem till mig för lite sömn.

Igår var det lördag. Men en lugn lördag för våran del. Dagen började med en lång fika på kaka. Sen gick vi lite på stan för att sen åka hem till mig och hämta elvis. Jag och emelie packade in hundarna i bilen och åkte ut i skogen. På vägen hem åkte vi och hämtade evelina och sen lagade vi taccos och åt masssor med gott. Där skulle man kunna tro att kvällen tog slut, inte alls. Vi åker och hämtar emelies karl, sen tar vi en sväng genom stan. Stannar utanför sporthallen av ingen anledning alls. Det är då det händer. Evelina hojtar till och vi ser en hund springande helt lös precis vid vägen. Hoppar ur bilen lyckas få tag på den mycket förvirrade hunden. Sen åkte vi såklart till polisstationen för att meddela att vi hittat en bortsprungen hund. Dom tar kontaktuppgifter på emelie och signalement på hunden. Sen kommer vi till det knäppa. Polisen frågar om inte vi kan ta hand om honom under natten, så skulle dom höra av sig om dom fick in något. Dit jag vill komma är, vi tog alltså hem hunden som vi döpt till Charlie och badade honom för han var riktigt vanvårdad och luktade inte så mysigt. Sen fick han följa med mig och evelina hem till mig och elvis och här är vi nu. Han sitter nedanför soffan vis mina fötter och myser. Vad ska man göra? Han är så snäll, och han går bra ihop med elvis. 

Idag har jag alltså pysslat om mina förtillfället två hundar. Vi har det riktigt bra, men det känns så konstigt att jag snart måste lämna ifrån mig honom. Snart ska jag ta med hundarna och åka hem till syster min så får hon också träffa charlie. Ursäkta det långa inlägget men jag var bara tvungen att berätta.

Peace out.

Äntligen fredag

Ikväll blir det inflyttningsfest hos Josefin. Roligt värre. Ska röja som aldrig förr haha. Nej då, ni kan vara lugna. Eller inte, vem vet. Det visar sig imorgon. Nu ska jag göra mig redo inför kvällen. Häve fun my friends.

Gratis är gott

Hemma hemma äntligen hemma i min mysiga men väldigt ostädade lägenhet. Stockholmstrippen var helt ok. Dock inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men det var väldigt lärorikt, det fanns visst mycket mer att lära sig om strumpor än vad jag hade trott. Alltid kul att göra någonting tillsammans med jobbet. Dessutom fick vi ju lite strumpor med oss hem och gratis är alltid kul. Nu ska jag titta på dagens avsnitt av idol sen är det bedtime. Bye


Man undrar ju om man inte är en flundra innerst inne.. he he

Hej alla fans!
Nu är jag precis hemkommen (som alltid haha). Halv 12 åkte jag med syster och hennes karl för att hämta upp farmor. Vi åkte till tingsgården och åt lunch. Flundra med hummersås, inte helt fel. Efter det åkte vi en sväng till Tuna park. Som vanligt kunde jag inte hålla i mina pengar utan köpte ett par fina fred perry skor, ett armband och en t-shirt. Nu ska jag göra mig iordning, klockan fem åker jag med jobbet till Stockholm för en liten utbildning/show. So long.

Denna stiliga sko blev det, fast vit.


När jag ser dig blir jag sugen på Biff szechuan

Godkväll
Nu är jag hemma igen. Bion var kanon, jag skrek högt en gång haha. Mycket spännande. Men när det var ca 1 timme kvar av filmen blev jag väldigt akut kissnödig. Det var himla jobbigt, man kan ju inte lämna en så spännande film. Så varje gång det blev läskigt höll jag på att kissa på mig. Men jag höll mig torr som tur var. Maten på Ming var ju inte heller helt fel, usch vad gott det var.

Nu ska jag mysa med elvis och titta på Seinfeld. Hejdå

Vardagsmys

Nu är jag hemma igen. Som sagt så kom emelie upp plockade upp mig för en utflykt i skogen. Vi åkte till kjulaskogen och gick 5 km spåret med hundarna lösa och dom var så duktiga. Sen lekte vi lite kurragömma med dom också, mycket underhållande. Nu ska jag väl hoppa in i duschen för att sen gå ner till stan och äta middag på Ming och sen blir det bio, flickan som lekte med elden. Spännande. Ha en fin kväll gott folk.

Skogsutflykt

Goddag!
Nu sitter jag och väntar på att emelie ska komma och hämta mig och elvis. Vi ska ut i skogen med alla små hundarna så dom får lite motion och träning. Nice. Ikväll blir det bio! Hej så länge.


090922

Hej alla fans!
Är för tillfället hemma hos emelie och vi har lite tisdagsmys på dagtid. Har kollat på Wallander cellisten. Sen gick vi ut med hundarna på promenad och nu har vi återgått till filmtittandet. Hej så länge!

Som vanligt

Okej, nu har jag gjort så gott jag kan. Bättre än såhär blir det inte, i alla fall inte idag! Kom precis hem från emelie som har hjälpt mig lite he he. Vi har även tittat på svenska hollywood fruar och roast på berns. En trevlig kväll.

Idag har jag haft en väldigt slapp dag, sov väldigt länge. Det har tyvärr blivit en dålig vana nu på senare dagar. Men tillslut pallrade jag mig upp och förflyttade mitt lata jag till soffan haha. Gick ut med elvis några gånger i brist på annat att göra. Borde kanske städat istället men nej, inte idag. Sen gick jag till syster för att åka till mormor och hälsa på en liten stund. Det var trevligt. Sen åkte vi och storhandlade. Ni skulle sett hur jag gick lös i mataffären ojoj vad jag handlade. Men det är alltid trevligt med ett välfyllt kylskåp. Lagade en god middag till mig själv och efter det kom emelie och plockade upp mig. Helt okej dag. Men imorgon ska jag se till att inte sova så länge. Med det vill jag säga att jag ska gå och lägga mig och att vi hörs imorgon igen.

God natt alla fans!

BLÄÄÄ

Bloggen  är under konstruktion och det går jättedåligt, jag är verklign kass på detta. Det är därför den ser ut som den gör. Ska fixa till det imorgon! Hej

Söndag

God kväll
Brunchen tidigare idag var oslagbar, club sandwish och cola liksom, kan det bli bättre? Riktigt gott. Efter besöket på sylvia promenerade jag hem igen i väntan på att mamma skulle komma och hämta mig och elvis för en tur i svampskogen. Hittade faktiskt en hel del trattkantareller, och elvis var jätteduktig att hjälpa mig och hitta dom. Det var väl allt jag ville för tillfället. Jag skänker även en tanke åt mina vänner i usa, saknar er.


Brunch på Sylvia

Hej hopp!
Igår blev en helt suverän kväll och natt. Jag, Mikaela och Evelina rockade röven av alla och hade skit kul haha. Riktigt lyckad kväll igen, me like. Om en liten stund ska jag promenera till sylvia för en brunch med några vänner. Hej så länge



Så här såg jag ut igår!

090919

Nu har jag jobbat klart och klämt i mig lite mat. Det har vart en trevlig dag på jobbet. Snart så ska jag gå ut i det fina värdet med min Elvis, vi får nog ta oss en riktig långpromenad, det behöver vi båda. Kvällen är fortfarande ganska oplanerad men det är inte helt omöjligt att det blir en vild kväll, ikväll igen.


Jobbdags

God morgon alla fans!
Det blev en väldigt trevlig kväll igår vill jag lova, god mat och massa skratt. Det behövdes!

Dessvärre var det ganska tungt att gå upp klockan 9 imorse för ett besök hos tandläkaren. Det gick utmärk, jag är tjejen med dom perfekta tänderna, det ni HA!

Nej nu ska jag jobba, ha en trevlig dag!

Nattsuddiludd

GODKVÄLL ALLA FANS!
Eller natt, kalla det vad ni vill..
Jag tänkte bara snabbt slänga in ett citat från min kära vän Mikaela. Det var under kvällen detta hände och det blev väldigt roligt, ni får tolka det som ni villl HAHA!!
'Det är i sådana här lägen man skulle vilja ha en pojke' HAHAHAHA!
Som sagt tolka det som ni vill!
Hej hopp

Det är dags för fredagsmys tralala

om det så är det sista jag gör shalalala.. he he

Hej alla fans!
Idag är en bra dag. Jag gick faktiskt upp skapligt idag, vilket är ganska ovanligt när man befinner sig i mina skor he he. Träffade min kära pappa på stan för våran mer eller mindre traditionella fredagslunch. Sedan travade jag vidare och inhandlade lite nödvändiga plagg, jag kände att jag bara var tvungen att ha dom liksom. Eller så kanske man kan beskriva det som att jag har ett extremt köpbehadeov så fort jag har pengar på kontot, men jag hindrade mig själv så det blev 3 fina plagg som inte var så dyra för sånt har jag inte råd med. he he.

Ikväll kan man lugnt säga att det blir fredagsmys. Jag och 4 tjejer jag tycker mycket om ska laga mat och dricka alkoholfria drinkar (eller inte) och bara ha det gott. Det är inte helt omöjligt att det blir utgång efter det, men det blir light varianten på utgången eftersom jag jobbar imorgon. Det var väl ungefär allt jag hade att komma med för stunden.

Ha en trevlig dag och kväll ALLA ni som läser min blogg.
Jag betonar ALLA eftersom det är så sjukt många, men det förstod ni väl!


ibland undrar man ju

Haha och jag kom på en sak till..
I inlägget nedan skrev jag först att jag var pigg som en mört, sen blev jag helt plötsligt trött. Men ni vet, sån är jag så det är ingen idé att skriva elaka kommentarer. Eftersom jag får så extremt mycke kommentarer. HE HE

Nattsuddar som vanligt..

Jaha nu sitter jag här pigg som en mört och vet inte ríktigt vad jag ska göra. Elvis har vaknat till liv och ligger och gnager på ett ben, inte mitt som tur är he he. Lite torr natthumor har väl ingen dött av. Nä men hur som helst så blir jag tydligen aldrig trött om kvällarna, vilket resulterar i att jag sitter uppe till 3 ungefär varje natt. Hur smart är det på en skala? Kan verkligen inte sova. Men nu känner jag mig faktiskt lite trött så om jag går och lägger mig och läser nu ska jag nog lyckas somna snart. Och ja, jag kan faktiskt också läsa en bok ibland, även om det oftast är min professor till vän som gör det. Alla vet vem hon är.

Jag ser fram emot morgondagen, kan bli en riktig kanondag!



HAHAHAHA

Torsdag

Hej hopp!
Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade på tok för sent som vanligt. Gick upp och duschade och fixade för att sen möta upp Emelie och hundarna för en fika. Trevligt värre. Nu är jag bara hemma och hänger med min dator för jag har vart utan internet alldeles för länge så jag kan inte slita mig här ifrån.

Det är segt.


Äntligen!

Äntligen äntligen äntligen funkar mitt internet igen! Så nu kommer det skrivas mycket här i bloggen. Mest för att mina älskade vänner i usa ska kunna hänga med i svängarna, få se vad som händer här hemma liksom. Det första jag gjorde idag när internet började fungera igen var att ladda hem skype och lägga till anna och jennie som kontakter och bara vänta på att någon av dom skulle logga in. Pratade med Jennie i ca 45 minuter. TACKA FAN FÖR ATT SKYPE FINNS!

Annars händer det inte så mycket i mitt liv för tillfället. Mitt sommarvikariat på jobbet gick ut sista augusti så nu är det bara varannan lördag jag är garanterad. Det känns surt, men jag ska söka ta mig fan varenda butiksjobb i denna stad, någon måste ju nappa!?

Jag saknar mina vänner som befinner sig på andra sidan jordklotet, men är oerhört tacksamm för dom jag har kvar här hemma.