Hehe

Nu ska jag göra min syster lycklig. Här kommer lite bilder, alla givetvis på mig! HA HA HA HA


Evelina och Jag på väg till båten


Jag, Anders hehe och Emelie på kryssningen


Så vare kört


Nyår 08/09


Jag och Jennie nyår 08/09


Tolvslaget rådhusplatsen i Köpenhamn! Mickan, Jennie, Anna och jag


Er tycker jag om!!


Ingen som tycker att jag bör spruta in lite botox i pannan eller så? He he

Hoppas jag gjort dig nöjd nu syrran! Eller kanske skäms du lite nu? När du läser detta kommer du nog bli lite rosig om kinderna bara för att jag är typ eskilstunas mest kända bloggerska och nämner dig i detta inlägg!


RAW comedy club

Godkväll!
Här sitter jag i soffan och tittar på raw. Simon ligger brevid mig, sovandes. Elvis är ute i köket och äter. Sviniga karlar jag bor med. Men en av mina karlar, Simon denna gång tänkte ta med mig ut och äta imorgon samt gå på bio. Tackar och bockar för hans vänlighet. Det är vår första lediga helg tillsammans på länge.

Annars då. Jo festen igår blev ju lyckad, men jag trivs alltid bäst på förfesten. Men det var lyckat, dock nästan lite för mycket folk men men vad ska man begära när det finns ungefär 100000000000000 personer som är födda 1990 i Eskilstuna. Hur som helst. Idag har jag jobbat. Så kom Simon och mötte upp mig när jag slutade och så gick vi och tittade på lite handboll, köpte med oss lite käk hem och bara myst. Nu äre dags att lulla iväg till sängen, hare!


Rrrrrrr

Ikväll är det lite förfest hemma hos mig.
Just nu sitter jag och dricker den nya ramlösa mango. Mmmmmm vad gott!

Taskmört

Idag är det 100 dagar kvar till studenten. Idag är det party hela natten lång he he. Nej, men kul ska det bli. Bara pyromanäcklet inte anlägger en brand på nybron också. Nu har jag samhällskunskap och det är så bajstråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Nu ska vi sitta i ring och prata om allas liv. Hejdå!


fettisdagen he he

För nästan exakt 13 timmar sedan satt jag på min psykologilektion. Nu sitter jag hemma i soffan och gottar mig. Men länge leve lyckan. Det är inte så kul när man sitter här ensam. Mitt djur ger mig förståss lite kärlek då och då och gör så att jag inte känner  mig så ensam. Djuret är elvis, min hund. Inte simon för er som trodde det. he he. Tittar på Hannibal gör jag också så jag ska bli lite extra uppskrämd tills jag måste gå kvällsrundan med djuret, som återigen är elvis, min hund. Inte simon för er som trodde det. he he. För er som undrar vart min så kallade sambo är kan jag tala om för er att han sitter någonstans i staden vår och glor på fotboll. Dessutom har jag det största diskberget någonsin ute i köket. Och en väldigt smarrig lasange. Nu får jag tacka för mig för ikväll. Hare gött allesammans!

Psykologi

Är något jag inte riktigt förstår mig på riktigt än.

Elin hälsar

Sketna adressändring

här skulle jag vara duktig och adressändra men det funkar ju för sjutton inte. nfefcoidnvovbwädebvebwo!!!!

Och så var det dags igen

Hejsvejs.
Idag är jag hemma hos mamma. Hon skulle hjälpa mig med en alldeles hopplös matteuppgift som jag fick innan jag gick på praktik (alltså typ 15 veckor sedan) men när jag kommer hit upptäcker jag att jag inte har uppgiften med mig. Bra jobbat! Så därför tänkte jag skriva några rader eftersom det brukar intresera. He he.

Igår var vi ute en sväng. Haha det var knappt en käft ute. Nybron och centro var stängt så vi fick ta en sväng till Harrys. Men det var inte mycket folk där heller. Värdelös kväll ändå så det gjorde ingenting.

Allt för den här gången!

Jag vet att ni saknat mig!

Jag har inte haft någonting att tala om för er. Men nu känner jag av vibbarna att ni faktiskt inte klarar er utan mitt skrivande. He he. Därför ska jag tala om lite nyheter för er.

Just nu har jag sportlov. Det är himla himla skönt och jag har inga större planer på gång. Men i alla fall, jag och systra ska snart åka till Tuna Park och handla upp alla besparingar. Sen kommer papsen och ska hjälpa mig att sätta upp ytterligare lite grejer i lägenheten. Sen ikväll blir det utgång!! Skoj skoj.

Sen kan jag tala om mina sommarplaner. Har precis bokat två dubbelrum på Gothiatowers. Där ska jag och mina brudar bo under partille cup. Eller ja bara två nätter men i alla fall :) sen planerar vi en liten tripp till strömstad också. Hoppas det finns rum för oss eskilstunabor där. Sen tänkte jag att jag och simon kanske kunde ta en sväng till Skåne tillsammans. Det visar sig! Så ser mina planer inför sommaren ut.

Sådär nu vet ni att jag och mitt perfekta liv har planer i sommar också. Hejsvejs.