gre

Hej alla nu ska jag till jobbet!

1 år & 8 månader

Jaha nu var man hemma igen efter en liten kort tripp tillGöteborg. Den blev himla lyckad måste jag säga. Morgonen började med ett samtal från Sissela. Jag inser snabbt att jag har försovit mig och flyger yrvaken upp ur sängen. Slänger mig in i duschen och sedan snabbt som attan på med kläderna. Så hör jag stenkast på fönstret och punktlig som hon är står Jennie utanför. Hon hjälper mig att packa iordning mina grejer, och sen bär det av hem till syrran med hunden. Väl där hämtar vi upp Evelina och Sissela, och sedan åker vi ut till skogen för att plocka upp Linda som också är sen. Det tar en jävla tid innan vi är ute på motorvägen men till slut var vi på väg. Efter ca 4 timmar ansluter vi till Götet, där det var stekande sol och hur varmt som helst. Kollade lite handboll, gick lite på stan, gjorde oss i ordning, kollade på lite mer handboll och sen bar det av till en liten pizzeria för att slänga i sig lite käk, sen till parken längs avenyn för lite förchill innan krogen, sen ut på Chez. En väldigt lyckad kväll måste jag säga, även om vi inte kom in på fler ställen. Sen gick vi tillbaka till bilen och sova. Ett tips till alla där ute, Sov inte i bilen! Dagen efter var inte så rolig. En konstant huvudvärk hela dagen efter. Men det fanns inte så mycket att göra åt, vi kollade på finalerna i lisebergshallen och sedan började vi vår hemfärd igen. Det var den resan det. Himla kul måste jag säga!

Igår ängnade jag mig åt att ta igen mig. Idag jobbade jag min första dag, roligt roligt. Har saknat att ha någor att göra. Jag och Simon kom nyss hem, vi har vart och käkat på Papas Tapas, tack för det älskling. Imorgon ska jag och Simon åka till Vingåker och shoppa lite!

Tack för mig så länge! Adiós


blääää

Imorgon bär det av. Klockan 7 kommer Jennie och hämtar mig och sen ska vi lämna Elvis hos syrran och sen hämta Evsan och Sissela som blev nya passagerare alldeles för en liten stund sen. Sen ut i skogen och hämta Linda sen drar vi! Uj så kul vi ska ha. Hoppas vädret håller i sig veckan ut.

Nu sitter jag i min ensamhet hemma i lägenheten med Elvis iofs men han är inte så mycket sällskap när han ligger och sover. Tycker inte alls om att vara själv. Men nu ska det bli slut på det.

Nu ska jag packa sen gå och lägga mig. Adjö

Vagelöga

Vilket vacker väder vi har det här i Eskilstuna idag. Det tackar jag för. Jag och Syrran gick och handlade lite käk hos löken och sedan prommenerade vi med Elvis hem till Farmor. Mycket trevligt. Det är så himla mysigt att träffa sina far- och mormföräldrar. Det är så lite man vet och så mycket mer man vet när man går därifrån :)

Nu sitter jag och väntar på min lilla mamma som ska komma och hämta mig och lillstjärten så ska vi åka hem till lägenheten. Jag måste städa och diska, vilket känns helt bortkastat när det är så fint väder. Men det måste göras. Sen måste jag plocka ihop de kläder som ska med till Götet imorgon. Det ska bli så roligt! Känner att jag tjatar himla mycket om det, men det är så roligt att göra sånna här spontana grejer. Dessutom börjar jag jobba på tisdag.

Nu ska jag gå och locka håret på min afrosyster!
Hejsvejs

A just det, jag ska få låna mammas gamla mobil. Så nu kan man snart nå mig igen på mobilen!
Och för alla er som är intresserade, Jag har fått en vagel! Haha den gör ont!

Hej stadsparken

Idag tog jag tag i mitt liv.
Jag och min kära storesyster gick till Kaka och köpte chilifräst kyckling till lunch och gick och satte oss i Stadsparken. Det var himla trevligt. Elvis var självklart med. Han tyckte att det var fruktansvärt roligt att träffa massa andra hundar. Kommer bilder på det haha! Vi satt nog där i 5 timmar tror jag, bra gjort. Vi ringde även vår kära mormor som kom med glass och joynade oss :)

Nu är jag hemma hos syrran, vi är så himla trötta på att vara ensamma, så varför inte vara det tillsammans? Dessutom har jag solat idag också, mycket bra gjort. Ni kommer att förstå när ni tittar på bilderna.

Imorgon ska vi gå och äta lunch hos farmor.

Hejs




Paradise hotel

Kan man bli mer uttråkad än vad jag är nu? Jag sitter hemma i lägenheten och tittar på reprisen av paradise hotel. Men vad ska jag annars göra en onsdagskväll som denna? Visst jag hade kunnat gå ut, men det kändes lite väl övertaggat.

ibland undrar man ju

JAG ÄR HELT OKONTAKTBAR!
Min kära lilla hund har visst tuggat lite för mycket på den, så nu är den jättepaj. Därför kära vänner kan jag inte svara på sms och samtal. Jag hänvisar er alla till Simons hemtelefon efterom det är här jag befinner mig denna vecka.

Jag längtar till lördag. Nu ska jag titta på vänner. Hejdå


ELVIS

Jag vet att jag har vart jättedålig på att lägga ut bilder och anledningen till det är att min kamera har gått sönder, och anledningen innan det var att min kamerasladd är bortkommen. Men nu har min syster tagit lite bilder på Elvis framförallt som jag tänkte visa :)



.....

Det är kul att man är omnämnd runt om i världen.
På lördag åker jag, Linda och Jennie till Göteborg!
Det ska bli så sjukt kul, kommer hem på söndg igen men i alla fall, en väldigt nödvändig liten utflykt.
TACK FÖR ATT VI ÄR BÄST <3

Tisdag morgon

Hej alla glada.
Vaknade på ett ganska otrevligt sätt idag, av en stor tjock klump som slängde sig på min mage, plus en liten plutt hund som slickade mig i ansiktet helt okontrollerat. En liten liten stund senare plingar det på dörren och in kommer en ylande Victor (simons kompis) Tack för denna trevliga morgon. Har nyss tagit farväl av min Simon som nu ska spendera en vecka i Göteborg. Kul för han.

Nu är det jag och Elvis som ska regera fär hemma, ack så busiga vi ska vara.

Igår åkte jag hem till Martin där en del av klassen ( den braiga delen) väntade. Alla söp och hade sig, men jag var lugn, eftersom jag var chaufför. Det var himla trevligt måste jag säga, det måste göras oftare, mycket oftare.

Nu ska jag snart ut med min lilla hund, sen ska jag äta hallonkräm.