SÄLEN NUUUU!

Nu ska jag åka!
HEJDÅ ESKILSTUNA, HALLÅ SÄLEN!

Fast bussresan på 7 timmar känns kanske inte sådär jätte lockande!
Men det som väntar kommer bli såå sjukt kul!
Adiós

Bakabakabullar

Det blev ingen solning, allt var stängt. Trist.
Nu får man gå och se ut som en blek apa en hel vecka, men vad gör det? Dem som känner mig har sett mig värre än såhär kan jag säga :D

Jaja, vi åker i alla fall imorgon till sälen. Det ska bli fruktansvärt kul. Klockan åtta ska jag vara redo för avgång. IIIIH jag har lite resfeber tror jag.

Kan tala om för alla att jag har vart duktig ikväll och bakat gifflar, med ost och skinka som jag ska ta med mig imorgon. Lite stolt över mig själv.

Nu ska jag återgå till bakandet. Adiós

Sola

Nu ska jag åka med Jennie och sola :) Trevlans.
Man vill inte vara en blekfis :D

image94

Sälen 1

Hallå hallå!
Nu siter jag här påskfin och ska om ett tag åka iväg till moster min på påsklunch. Sen ska jag hem till Simon och hämta det sista jag behöver ha med mig till sälen, för VI ÅKER IMORGON :D Sen blir det packning och så.

I torsdags var jag och Simon hemma hos hans faster, och träffade dem. Mycket trevligt.
Igår var vi hemma hos pappa på påsklunch, och sen på kvällen träffade jag tjejerna.
Idag vet ni redan vad jag ska göra.

jaja, nu ska jag kila Adjöken

NU ÄR DET PÅSKLOV! :D

Nej det blev ingen novell skriven idag, jag ber om ursäkt jag ljög. Istället skulle vi analysera en kortfilm på ca: 9 min som tro mig jag ljuger inte var helt skum. Den var tecknad och handlade om soldater som tog bort all färg från en stad. SKITBRA! Sen får man inte lite press på sig när läraren säger att
- "Jag vill verkligen att ni gör det här arbetet bra, så jag ger er en lektion till" :O Inte kul, inte kul. Men jag gjorde mitt bästa och kom en bit på vägen i alla fall.

Sen gick jag hem till syster, sen gick vi och fikade på café Sylvia, och sen promenerade vi ner till staden och uträttade lite ärenden.

Nu är jag hemma hos Simon och vi har påskstädat lite nu! Duktiga som vi är. Senare ska vi hem till hans faster tror jag. Annars har jag inte så mycket att säga.

Glad påsk på er alla!

image93

God morgon

Är det en god morgon? Njae inte god men himla kall skulle jag nog vilja påstå. Säkert en hundra minusgrader ute eller så, men jag vill så gärna tycka att det är varmt och skönt vårväder. Men hur som helst så är jag i skolan nu och väntar på att min svenska ska börja. Jag ska skriva en novell på max 5 sidor, och jag har ingen insperation alls, har ingen aning om vad jag ska skriva.

Nu ska jag inte pladdra mer strunt
Adiós

Sommarjobbet fixat

Jaha då var sommarjobbet fixat utan att ens ha sökt, fy sjutton vad härligt. Ska jobba 3 veckor i Juli på Twilfit. Det tycker jag passar alldeles utmärkt, det är lagom tid att jobba. Dessutom har jag fyllt 18 då så jag kommer få en smaskiare lön. Tackar så mycket för det. Då är min Zakynthos-resa praktiskt taget betald.

Har vart med mamma och handlat på Ica Ekängen, köpt massor med smaskigt.

Nog för tillfället.
Adjö

image92

Bästaste älskling

Åh Simon var här nyss och lämnade rosor till mig på min namnsdag. Vem har världens bästa kille om inte jag? :) <3

image91

Josefin

Nu har jag äntligen slutat. Hade matteprov som sista lektion, det gick nog inge vidare. Men jag var faktiskt ledig när dem hade genomgång på allt, så jag har en liten ursäkt faktiskt. Ett G hoppas jag att jag klarar i alla fall.

Jag är bortglömd i kalendern. Idag har Josef och Josefina namnsdag och inte stackars Josefin som dem har struntat i. Men jag grattar mig själv i alla fall! GRATTIS JOSEFIN PÅ NAMNSDAGEN! :)

Nu är jag hemma hos Johanna som vanligt, och gör ingenting. Väntar på att mamma ska komma och hämta mig så ska vi åka och handla lite. Sen ska jag väl hem och kanske plugga lite. Men det är inget jag nödvändigtvis behöver göra idag. Jag har ett helt lov på mig att plugga (not) Haha.

Jag älskar att snacka skit om er! HAHA och ni har inte en aning om vilka ni är.

image90

Choklad

Nu har jag lugnat ner mig lite. Ätit lite choklad och blivit glad igen. Det var inte så farligt att göra detta själb. Jag är typ klar nu, sen är det matte :/ ser inte fram emot det. Men vi har genomgång innan lunch så då kanske man blir lite klokare. 

image89 

åh

JAG ÄR SJÄLV!
Vi har ett grupparbete i skolan där vi ska göra en marknadsföringsplan. Och jag får sitta och göra den själv, inte kul!

Senare har jag matte, och jag fattar ingenting för läraren kan verkligen inte förklara någonting.Tack för att min dag blev skit!

trött onsdag

Nu är jag i skolan. Och det snöar massor, jag vet inte om jag tycker att det är bra eller dåligt. Det är ju kul om det blir en massa snö när vi är i sälen. Men våren är mer än välkommen så ge mig vår väder.
 
Jag är trött

image88

Gossip

Precis tittat klart på Gossip girl, bra serie. Och nu tänkte jag kanske testa träna lite med bollen mamma köpte. Ska tydligen vara riktigt bra träning.

Lyckat

Nu var det kväller igen och jag har bänkat mig här framför datorn.

Vi var som sagt i Strängnäs idag med vårt företag och sålde våra produkter. Det blev succe och vi sålde massor av choklad, kaffe och te till alla sugna pfizer anställda :) Tack för det. Så det blev inte mycket skola för min del idag, vilket var väldigt skönt. Men imorgon blir det nya tag, men snart är det påsklov och då sjutton ska jag till sälen.

Nu ska jag gå och slappa framför tvn och kolla på vänner. adjö


Strängnäs imorgon

Nu är jag hemma hos Simon efter att ha vart hemma hos min kära syster. Mamma kom och hämtade mig snäll som hon är och vi åkte och hämtade max mat, tjocka som vi är haha :) Nu är jag här i alla fall och väntar på att de nya One tree hill avsnitten ska bli klara. Sugen på att kolla klart på dom måste jag säga. jaja nog om detta.
Imrgon ska företaget till strängnäs och sälja våra produkter. Hoppas verkligen på vinst imorgon. Men jag tror att det kommer gå bra.

Bye

apor

Fortfarande webbdesign, inte så värst kul. Men vi slutar snart med det och ska ha engelska, och då ska vi förhoppningsvis kolla på film, och det är inte så farligt. Det värsta är att jag är så himla trött så risken finns ju att jag kommer att somna, eller kanske puttra hemåt? :)

image83


bajsmåndag

Återigen en måndag. Inte nog med att det är måndag och jag är så sjukt trött att jag skulle kunna sitta här framför skärmen och sova. Men det snöar också, vad är detta? Igår var det jättefint vårväder och idag snöar det. Usch för det här. Just nu har vi webbdesigt och vi jobbar med ett grupparbete, och hon som har allt på sin dator är inte här, så vi kan i princip inte göra ett skit. Bra start på denna vecka. Icke!

Det blir i alla fall köttbullar till lunch :) tack för det.

              

One tree hill

Det är så bäst det kan bli, sitter och tittar på det nu, men det är reklam. Är hemma hos Simon och hans creepy granne står i fönstret och tittar som vanligt. Man blir lite skrämd mär man sitter här helt ensam. Men man kan inte vara rädd för allt heller. Nej nu ska jag fortsätta titta.


Kaffedags

Nu ska jag gå och dricka en mumsig kopp kaffe! :)
Adjö

image79

Nu så

har jag precis duschat och ska slänga ner lite nödvändiga saker att ta med till Simon. Sen blir det nog en väldigt lugn kväll hemma hos Simon, har inte lust att göra mycket idag, kolla lite oth och bara vara. Så vill jag att min söndag ska sluta. Och om ni har tur så skriver jag kanske igen lite senare..

image78

Söndag

Som vanligt på söndagar gör man inget vettigt. Jag har bara legat på soffan och glott på dåliga tv-program/sovit. Ingen vidare prestation från min sida, men jag har inte haft någon lust att göra något annat. Ont i huvudet har jag också. Senare idag ska jag hem till Simon som just nu är i Stockholm och spelar match, efter en tuff utekväll igår, hur ska detta sluta?

Igår var vi som sagt hemma hos Jennie och kollade på melodifetivalen, charlottan vann, vilket inte var helt otippat. Jag är inte längre så insatt i vem som vinner eller inte, för när det väl komer till den riktiga eurovision så blir det ändå bara flopp. Så nu har jag fått det sagt.. Senare kom killarna och hälsade på en stund, sedan var det dags att gå hem och sussa.

Nu

Vankas det snart mat :) Lövbiff med potatiskroketter och rödvinssås GIVE ME!
Sen ska jag gå hem till jennie, så ha en bra lördagkväll allesammans.

image77

rundtur

Tillbaka framför datorn.
Nu har jag och mamma vart ute en sväng igen, vi åkte till Tuna park för att köpa en pilatesboll, sen åkte vi vidare till kykogården för att plantera lite fina påskloljor, sen hem till Johanna, sen till Coop för att handla lite lördagsgodis :)

Har precis kollat på LA ink, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ikväll blir det melodimys hemma hos Jennie. Trevligt men jag gillar inte detta statt jobb, tycker det förstör helgerna lite. Men det är inte upp till mig att avgöra. Som student behöver man ju pengar, och vad gör man inte för det?

Adjöken

image76

melodimys med festligt tema

Jaha nu har jag precis slängt i mig lite lunch. Jag och mamma har vart ute och åkt runt lite överallt sen halv 12. Så idag sov jag minsann inte bort hela dagen som man lätt gör en lördag. Nu ser det väl ganska tomt ut på schemat, men till kvällen blir det nog melodifestivalen med tjejerna :) trevligt trevligt.

Igår var vi hemma hos Gärd ute i gillberga och planerade det sista inför sälen resan. Vi köpte med oss pizza från mesteria, inte äckligt alls :) Nu har vi alla lite mer vetskap om hur resan kommer att gå till, och hur vi tar oss överallt. Tack för det! Man vill ju inte gärna gå vilse i sälen med ett par skidor på huvet.

Nog för stunden, adjö!

image75

God dag

Nu är jag precis hemkommen från staden vår. Vart och käkat lunch med pappa och Johanna på libanes-stället. Smaskens. Nu ska jag väl fixa och trixa lite här hemma, städa lite kanske? Fast först måste jag kolla lite på våra bästa år :)

Jag träffade Jennie på bussen ner till stan, trevligt. Då fick jag informationen att vi ska till Alm ikväll, och planera det sista inför sälen, trevligt det med.

Nej nu ska jag kila!

Torsdag

Första dagen i skolan efter min ledighet. Det var tungt att gå upp imorse men jag bekämpade min trötthet och tog mig i kragen. Dagen i skolan visade sig börja bra, med svenska och besked om vårt prov vi gjorde för några veckor sedan. JAG FICK MVG! Så jävla skönt, för jag ville verkligen att det skulle gå bra :)
Men senare skulle jag hålla i en idrottslektion tillsammans med två andra tjejer från klassen, vilket blev en total katastrof. Nej inte riktigt så illa kanske, men det blev inte som planerat och vår klass är ju en riktig apklass. Det var som att hålla i en lektion för 3 åringar.

Nu är jag i alla fall hemma hos syster min och vi är bittra och pratar om all bedrövelse här i världen, men nu ska jag snart åka hem till mamsen och ta hand om min lilla kisse.

Nog om detta, ikväll ska jag bara vräka mig på soffan, jag är nämnligen ledig imorgon så jag kan hålla igång hela natten. Vilket jag inte ska göra, men kan kan jag :) Nu känner jag att det blir lite mycket svammel, så nu ska jag avsluta detta med att tala om att jag verkligen ska kolla på 1:an ikväll kolckan 22 för då hoppas jag på en total överkörning av överklassernas överklassbrutta.

Hem ljuva hem

Nu är jag tillbaka från Norge!
Hinner inte berätta om det nu, men det kommer kanske en liten återberättelse av resan, senare.
Nu ska jag kolla på Top Model, eller Gray´s Anatomy och äta en god pastarätt jag tillagat :)


Lugnet efter stormen

Har inte hunnit skriva på ett tag. Det har vart riktigt stressigt som ni kanske läst, men nu är allt över. Tack för det!
Mässan gick bra, fast vi kunde kanske sålt bättre, men det spelar inte så stor roll, nu har vi visat upp oss och nu borde folk känna till oss lite bättre :)

Kom precis hem, jag och mamma har vart ute och åkt i flera timmar. Först skulle vi till Torshälla och ta ut pengar, sen till ÖB, sen till Plantagen och köpa blommor, sen till Faskunge och hämta en stol, sen till mormor och lämna stolen + fika lite :) och sen till Tuna Park, sen coop och nu äntligen är vi hemma! Det blev en rejäl övningskörningstur detta.

Ikväll blir det lugnt, ska packa eftersom jag och Simon åker till Norge imorgon, vilket ska bli himla kul :) Dessutom är det 16 månader idag så det ska bara bli mys hemma :) <3

Så om jag inte hinner skriva mer innan vi lämnar landet imorgon är jag tillbaka på Onsdag! :)
Puss på er :D

Stressens vecka!

Nu är man tillbaka här i skolan, idag blir nog stressens dag! Nog för att vi stressat hela veckan, men idag känner jag på mig att det kommer bli mycket värre. Vi har en hel företagspresentation att skriva, och lära oss den utantill. Den måste vara skitbra för nu är det tävling som gäller och vi ska fasiken vinna :)
Problemet är att vi är ute i sista minut nu, så vi kommer inte ha något som gör oss helt unika i vår presentation, eller det skulle i så fall vara att vi inte har någon flashig reklamfilm eller något sånt som alla andra har.
Äsch det här kommer att gå skitbra!

Måste bara tala om att en dag när jag gick igenom Cubus här i stan så spelade dom mer jul ge mig! :O Snacka om att deppa ner folket som är där. SORGLIGT CUBUS!

Nu ska jag inte tråka ut er mer, adjö!

inte än inte

Nej det blev ingen godnatt här inte, nejnej alldeles för tidigt kom jag på. Är inte tillräckligt trött för att sova än, men snart så. Har precis kollat klart på i huvudet på Gynning, crazy brud det där, men rätt så rolig. Snart är det Brothers and sisters som jag såklart också måste titta på, men nu mellan alla bra tv program ska jag käka lite fruktpaj!

so long vattenballong


rubrik

God natt på er

Nytt

Nu har jag försäkt fixa och trixa lite med designen på bloggen. Det var inte det lättaste upptäckte jag, men jag kunde lite i alla fall :) Inte världens snyggaste men jag ska kämpa vidare någon annan dag. Kom gärna med tips om ni kan sånt här.

Nu ska jag kolla klart på Gossip Girl
xoxo haha :)

image72

Dags att gå hem

Nu slutar jag om några minuter. Det ska bli så skönt att komma hem och vräka sig på soffan och bara vila. En riktig soffpotatis är vad jag är. Nej nu ska jag pysa.

mässan närmar sig

Nu har vi precis vart och käkat. Ost och skink sallad med matvete som smakade apa. Vilken besvikelse, nu får man hungra tills ikväll när jag kommer hem till mamma och får mumsig mat :) Tack för det. Vi har fått lov att arbeta med företaget hela dagen, och nu ska vi ta oss till John H tror jag det hette och fixa påsar till mässan som vi helt hade glömt bort.

Nu ringer dom efter mig så nu måste jag kila
Bye

Effektiviteten är inte så hög idag

Nu är det skola igen!
Det var RIKTIGT KÄMPIGT att gå upp imorse, men har man ett företag att sköta så har man. Det verkar som att alla lärare är sjuka, så hoppas vi får gå hem tidigare idag :)

Jaja nog om det nu är det dags att vara lite effektiv.

Och så var det måndag igen

Jaha, nu har ännu en helg vart och den härliga måndagen drar sig mot sitt slut. Allt rullar på som vanligt, vart i skolan, sen gick jag hem till syster min några minuter, sen mötte jag upp Simon som precis tatuerat sig ( det blev apbra) Nu är jag hemma i lägenheten hos min apa till kalr, nej jag skojar bara han är ingen apa :) Just nu står han och försöker hammra i väggen och det ser inte ut att gå så bra. Ingen hjälp får han heller, nej nej.

Ne nu får jag sluta larva mig, man blir trött efter en lång seg skoldag.
Nu blir det duschen sen lite tv.
Adjö

image69

Hamburgare

Nu har jag precis ätit hemmalagade hamburgare och sallad, mumsigt.
Nu tänkte jag kolla lite på Miami Ink, och senare på en annan del av köping haha.

Annars händer inget mer kul idag, så ha en bra söndakväll allihopa!

image68

En tråkig grå söndag

Hej hopp!
Fy vilket tråkigt väder det är idag. Därför passade jag på att sova länge och sedan gå upp och äta frukost framför tvn. Vilket var väldigt trevligt och skönt. Simon stack till sporthallen vid tolv, och jag kom efter tills matchen började klockan ett. Sedan tog jag en sväng för mig själv på stan. Inhandlade två linnen, ett par leggings och ett par örhängen :) behövde shoppa lite kände jag!

Nu ska jag hem till mamsen :)

Missad buss

Jaha då bissade jag precis den buss jag hoppades hinna med.
Så nu får jag helt enkelt lov att vänta en timme till, och när jag väl är nere på stan så har den stängt.
Det här blev ju alldeles för perfekt, eller inte! Jag blir så arg, bussarna borde gå oftare på helgerna.
Detta innebär att jag inte alls kommer att göra någonting vettigt idag utan jag kommer bara sitta inne och ruttna, men man får vara glad att man har någon att sitta inne och ruttna tillsammans med.

Nej nu var det färdigklagat för min del, nu ska jag rycka upp mig!
Hejsvejs

image67

Lördag

Idag är det lördag, skönt som tusan att få sova ut ordentligt!
Idag har jag inga dirkta planer, så jag kan hitta på precis jag vill :)
Men jag tror att jag ska ner till stan och glutta lite, och träffa Simon.

Igår var vi ute i Ärla hos Sebastian.
Käka taccos, kollade på Så ska det låte och planerade sälen resan.
Det var riktigt trevligt, verkligen kul att alla kunde vara med. 13 pers blir vi som åker.

Jaha nehe, nu ska jag käka lunch.
Ta det lugnt allesammans!