Midsommar

Blev inte riktigt som tänkt, men ändå helt okej. Vi var hemma hos mig och käkade god mat på altanen. Senare blev det väl ingen höjdare, men vem hade räknat med det? Sådana här dagar är inte menade att bli lyckade. Därför ska jag införa en tradition att alltid åka bort på alla högtider. Smart va?

Du är nog den mest egoistiska person jag vet

NU SKA JAG..

..GÅ

Mickans altan

Hej mina trogna bloggläsare.
Nu sitter jag hemma på trumpan och laddar inför kvällens festligheter, dock lite deppig över sveriges förlust. Det ska nog gå över lite senare hehe. Jahapp annars har jag faktiskt inte så mycket roligt att berätta. Var och hälsade på mormor idag. Elvis är snäll. Nu ska jag partaja Hej!


HEJ BLOGGEN

SOM NI REDAN VET HAR JAG TAGIT KÖRKORT IDAG! Så min mamma var så himla snäll och lät mig ha bilen ikväll och imorgon så nu ska jag glida runt i bilen hela dagen :D Ikväll så blev det fotbollstittande hemma hos Anna med tjejerna. Mycket trevligt och massa skrik och skrän när Sverige vann woho! Sen skjutsade jag hem Linda och hämtade Simon och nu är vi hemma. Elvis fick vara hos Simons kusin i några timmar medans vi var borta och det gick superbra. Nu ska jag och min gubbe titta på film. Elvis ligger och sover, Hej så länge!


HURRRRRA

JAG KLARADE DET! JAG HAR TAGIT KÖRKORT! JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG!!!

ELVIS

Nu har jag och Simon hämtat hem vår lilla valp. Han är såååå söt. Väldigt snäll också för den delen. Det gick jättebra att hämta hem honom. Han låg och sov i Simons knä hela vägen hem. Just nu ligger vår lilla plutt och sover i soffan. Vi har precis ätit pizza med syrran också, som var här och ville kolla på lillen. Nu ska jag titta på Andra Avenyn medans det är lite lugnt. Hejpa

Hämta

HEJ!
Nu ska jag åka och hemta Elvis :D

jdisofsn

Hej hopp!
Idag har de flesta jag känner avslutning, grattis till er. Själv har jag redan haft mitt lov i en vecka. Nu ska jag i alla fall ner till stan och äta med pappa och johanna. Sen ska jag och Simon köpa lite saker till Elvis :)

Sthlms resa

Igår rövade tjejerna bort mig. Kom och hämtade mig hemma hos Simon, drog på mig en ögonbindel och sedan var det bara att förja med dem haha. Vi åkte någonstans (som senare visade sig vara tågstationen) och satte oss på någon (som visade sig vara ett tåg) och åkte någonstans (som visade sig vara stockholm). Sen tog vi bussen till Djurgårn och hade världens bästa picknick i solen. Sen åkte vi in till stan igen och dem bjöd mig på middag. JÄTTE TREVLIGT! Världens största tack till er <3

Idag fyller Linda 18. GRATTIS!!! <3
image118

Förväntansfull

Nu sitter jag hemma i lägenheten med Simon och väntar på att tjejerna ska komma och hämta mig :) Dom ska fira mig idag. Jag har inte en blekaste aning om vad dom har hittat på. Ska bli jätte kul :D

Ha en fin dag allesammans.

Dålig

Dålig uppdatering, jag vet. Ledsen för det, men jag har haft rätt fullspäckat schema de senaste dagarna. Så det får bli min ursäkt. Hur som helst är jag hemma nu, och just nu har jga inget för mig så därför ska jag uppdatera er alla.

I fredags hade jag skolavslutning :) Så nu har jag sommarlov. Då gick hela klassen och köpte mat och vi satte oss på stömsholmen i solen och käkade allesammans tillsamman. Det var trevligt. Sen blev det lite avsked hit och dit. Sen mötte jag upp tjejerna som jag inte hade träffat sen hur länge sen som helst. Vi satte oss och fikade och hade det mysigt i det fina vädret. På kvällen åkte vi ut till Vilsta och satt i solen och snackade en massa framtidsplaner bland annat. Åkte hem och kollade på Talang/Handbollen. Sen åkte jag hem och sov.

Lördag morgon kom pappa och skjutsade mig till tågstationen, där jag skulle med tåget till Stockholm och möta upp mamma och syster som vart på KISS. Vi lämnade av Johanna som skulle ta tåget hem igen medans jag och mamma skulle shoppa loss. Det var en himla varm lödrag med en massa shopping. På kvällen gick vi till Mäster Anders och åt supergod middag. Efter det tog vi en långpromenad i solen, hur skönt som helst. Sen åkte till hotellet och somnade helt slut efter en dag som resulterade i 20000 steg. (enligt mammas stegräknare)

Idag då så checkade vi ut från hotellet och åkte in till centrum där det väntade ännu mer shopping. Nu har jag en ny garderob inför sommaren :) njae inte riktgt kanske, men nästan. Sedan tog vi tåget hem och trötta som vi var så tog vi faktiskt taxi hem från tågstationen. Nu är jag äntligen hemma efter en JÄTTE JÄTTE TREVLIG helg uppe i Stockholm med mamma!

Hoppas alla haft en superhelg. Bye