inte fy skam direkt

Ikväll är det "klassfest" i Björsund. Det ska bli superkul! Har inte så mycket mer att tillägga just nu!
Slutar 10.45 idag! Skönt.


Du borde leva livet men du söker något annat, idiot

Hej bloggen :)
Jag lovade en bättre uppdatering men fortfarande har det inte hänt så mycket. Här kommer förklaringen, jag fick tillbaka min skoldator idag. Senare än jag trott, därför har jag inte kunnat blogga på skoltid, och haft annat för mig på min övriga tid. Men nu så nu ni ska ni få se på bloggande så det står härliga till. Måste bara säga att det känns jätteskönt att vara tillbaka i skolan, trot eller ej :) Saknat klassen! Därför har vi en klassfest på fredag. Eller vi och vi, jag ska intre ta åt mig äran det är emelie som är vår värdinna. Det ska bli skit kul.

Nu ska jag ut med anna och linda. Ha en fin kväll allesammans.


tillbaka till verkligheten

Den första riktiga skoldagen är nu avklarad. Det var inte så farligt, gick bara till halv ett. Sedan tog jag en runda på stan med Simon, hittade lite småsaker, och så köpte vi BUZZ haha kul. Sen gick vi och fikade, sedan åkte jag hem till Elvis och Simon åkte till Sthlm för att titta på derbyt.

Nu sitter jag själv här hemma och tittar på Paradise haha och drömmer mig tillbaka till Zante. Det var bäst!!






Hej kära bloggen

Nu var det väldigt länge sedsan jag skrev, igen! Men detta beror på att  jag är en upptagen kvinna, som har annat för mig på somrarna än att blogga. Men nu när skolan dragit igång igen kan jag nästan lova att bloggen kommer uppdateras dagligen. Jag ska även försöka bli bättre på att lägga upp lite bilder, då jag varken har facebook eller bilddagboken. Dåså, nu vet ni det. Till sommarens alla händelser, som faktiskt inte är så många haha!

Först kan jag tala om att Elvis har växt en del. Han har blivit en ganska stor och ståtlig hund nu. Inte den klokaste hunden kanske, men växt har han gjort i alla fall. Mår bra gör han också. Jag har jobbat från och med Juli månad, så när det var som finast väder här i kalla Sverige stod jag inne i butiken och sålde trosor och sånt. Men inga sura miner för dt inte. Jag åkte till värmen ändå,  Zakynthos med mina härliga vänninor. Sorgligt nog kunde inte Linda följa med, vilket gjorde oss alla ledsna i ögat. Men vi andra gjorde så gott vi kunde och roade oss så gott vi kunde i alla fall, vilket vi lyckades ganska bra med måste jag erkänna. Super rolig resa + en värme Sverige aldrig kommer att få. Lovely.
Kom hem för inte allt för länge sedan, men så fort man kommer tillbaka till Sverige så går man ju så klart och blir sjuk. Legat nästan en hel vecka och mått som en apa. Som tur är har man en go pojkvän som stoppar om en då och då! Frisk är jag nu i alla fall och skolan väntar imorgon. Nu börjar allvaret.

God natt!