Vad gör man inte för sitt lilla husdjur

Ni anar inte hur orolig jag har varit det senaste dygnet. Igår kväll började Elvis kräkas, hela fem gånger gjorde han det. Inte så fräscht. Sen började han skaka massor när han låg i mitt knä. Såklart att jag blir orolig då. Sen börjar jag fundera på hans fästingbett han fick förra helgen och att det har sett lite märkligt ut. Jag tror såklart att min älskade lilla hund har fått TBE och ringer till min syster och stortjuter. Hon ringer till Strömsholms djursjukhus och dem säger att det inte är någon fara. Tack och lov. Jag kan pusta ut. Imorse när jag vaknar är elvis borta. Han brukar alltid ligga och sova med mig. Så går jag ut i köket och där är han. Och han ser väldigt ledsen ut. Då tar jag en närmare titt på honom och ser att han har fått som små bölder på nosen. Så jag ringer väterinären och beskriver utlagen och hon säger åt mig att åka till Strömsholm. Jag tar mitt pick och pack och rätt som det är ser jag att bölderna inte bara är på nosen nu. Nu är det fullt på bakbenen och en precis intill ögat. Fort som bara den åker jag och Emelie till strömsholm och får honom undersökt. TACK OCH LOV VAR DET INGEN FARA! Han hade fått en allergisk reaktion på något han stoppat i sig, vad kommer vi aldrig få veta. Han fick en spruta och nu är vi hemma och han ligger och sover så sött. Men fatta att jag var orolig.
Detta lilla besök på sjukan kostade matte 849 riksdaler så jag hoppas det aldrig händer igen.

Nu ska jag snart åka hem till farsgubben och grilla
Hej




Vem älskar inte att vara ute i björsund?

Hejhopp.
Är precis hemkommen från Björsund där emelie har sitt ljuvliga landställe. Vi åkte ut vid fem snåret och satt och gassade i solen och tog oss ett dopp. Det var skapligt kallt, men uppfriskande he he. Jag hade med mig elvis och han har skött sig exemplariskt, jag är så stolt över honom :) Han och morgan som är emelies chihuahua kommer bli bästisar (så småning om). Nej men det har vart en jättebra dag överlag och nu ska jag väl sova för imorgon ska man upp till skolan igen och lämna in datorn. Buhu min dator är mitt liv, seriöst. Eftersom min tvfan inte får in några kanaler så måste jag kolla på datorn och nu kommer den att vara borta från mig jättelänge. Vad ska jag ta mig till? Aja nu är det bara 12 dagar kvar!!!!!!!!!! :D


dummajävlaidiotfan

Hej kära ni!
Ni skulle bara veta vilka tjusiga naglar jag sitter och skriver med just nu. Dom är riktigt nice. Jaha imorgon är det studentbal som står på schemat. Det ska bli så roligt, men är sjukt nervös he he. Ska spendera hela dagen nästan hos frissan där jag ska bli så fin så fin. Och ja, det krävs nog en hel dag för att det ska ske. Nä så nu ska jag väl ta och slagga så att jag är utvilad imrgon. Hare

Tackinlägg

Hejsan alla glada.
Jag ska börja med att tacka för härligt uppvaktande på min födelsedag, i fredags, i lördags och igår. Jag har dom allra bästa vänner. I fredags bjöds jag ut på en underbart härligt god middag på Papas Tapas av mina tjejer. Sedan traskade vi vidare till centro och hängde där en stund. I lördags bjöds det på party hemma hos mig. Det kom mycket fint folk vill jag lova. Inte bara var det fint folk som kom utan dom hade med sig urfina presenter också. Och igår firade jag och pappa tillsammans ute i solen med tårtkalas. Urbra alltihop. Tack så jättemycket för en suvären start på mitt nittonde år he he :D


Mango

He he kom på att vi coola gänget i skolan har beställt hem "kompisarmband" skitcoola.




19

Tack alla för en superbra födelsedag. Trots att det var min första någonsin jag behövt vakna upp utan att någon sjunger för mig. Men se så jag överlevde alldeles galant utan att bli sjungen för på morgonen haha. 19 år, det är ju inte klokt.
Fast när det kommer till paket blir jag som ett litet litet barn igen!


hipphipp

För det är ingen vanlig dag för det är jossans födelsedag hurra hurra hurra.
Jag känner mig gammal!


Hej

Tänk om jag ändå hade haft lite bilder jag kunde lägga upp här i min så överbesökta blogg. Men jag är ledsen kära ni, för jag äger inge  kamera och min mobil är så dum så jag inte tänker ge den något fult och dumt ökenamn för det förtjänar den inte. Så istället får jag roa er med text. Kul va he he? Skiter ju ni i.

Jag är arg på dig din dumming. Jag vill slå dig ganska hårt faktiskt. Fast ingenting blir ju bättre av det, men det skulle kännas lite bättre. Men å andra sidan kanske jag får ont, så då kanske det inte är värt he he. Herrå.

tolfte maj tjugohundranio

Hej hopp

Idag har jag inte åstakommit mycket, inte än i alla fall. Jag har bara varit ute med Elvis och sedan duschat och typ inget mer he he. Men om en timme ska jag till skolan för att gå på min allra sista matematiklektion i mitt liv. Det känns skönt. Efter skolan måste jag snabbt hem och gå ut med doggen igen och sedan knalla iväg till frisören. Ska slinga utväxten och planera lite balfrisyr. Efter det hade jag antingen tänkt sola eller åka och handla. He he får se vilket som känns viktigast. För imorgon är ingen vanligt dag för det är... he he den som ändå visste.

Nej nu var det sluttramsat för idag.

Min kropp börjar ge vika

Jag vill ha en säng nu för jag har ont överallt. Jag vill ha en säng nu. nu. nu.

Hjärnan är trött

Prutt på SVT som inte visde andra avenyn idag. Puss på Elvis som ligger och sover så sött.

tramsapor är vi allihopa

Hej alla glada.
Jag kom precis hem från kvällens festligheter he he.
Nu ska jag sova.