ROAD TRIP!!!

Om ca en timme börjar resan. Jag, Jennie, Anna och ferrarin. Vi ska ta oss tvärs över landet vårt, snett nedåt till det lilla samhället Ullared. Där ska vi handla upp alla våra besparingar på GeKås och sen bär de av hemåt igen haha. Vi är inte helt normala, men det har jag heller aldrig påstått. Vi har även bokat en husvagn på plats där vi ska övernatta. Ja ni, det är bara att önska oss lycka till så rapporterar jag hur det gått när jag är hemma igen.
Hej så länge!

Roadtrip imorgon?

Äntligen, nu är låset bytt.

Nu vet jag i alla fall hur det känns att klättra in genom ett fönster.

Ja, den här söndagen har man inte åstakommit så mycket som en sak. Jag har gjort absolut ingenting. Bara ätit en pizza, vilket jag bittert ångrar nu. Eftersom jag skulle sluta med allt sånt skit. Men idag var det en skitdag så då fick jag äta skit. Hejdå

Dance, Dance, Dance

Bowlingen igår gick ju oväntat bra! Jag vann haha. sen gick vi allesammans och käkade på Thai Classic. Det var rikitgt gott. Sen blev det lite stressigt hem, men det var ingen fara. Mina söta klasskompisar kom ju i alla fall. Mina tjejer tittade också in en stund och sedan åkte vi ner till staden för att gå ut på Lotus. Kvällen slutade i katastrof så skulle jag vilja uttrycka mig. Usch och blä. Hur dåligt får en kväll sluta egentligen? Piss piss piss

LÖRDAG

God morgon!
Idag känns som en bra dag. Är skitpeppad inför kvällen. Hoppas bara att folket kommer. Har typ inte fått svar på någon inbjudan. snacka om att jag är en, ja vad ska man säga, någon form av mobbad tönt. Men det skiter ju jag i. Om ett tag ska jag iväg och kolla på något som syrran och hennes klass har fixat. Någon premiär av någon butik tror jag det var. Det ska bli kul att se vad dom egentligen sysslar med på den där skolan. Sen ska jag åka och hämta mina småsystrar så ska vi alla systrarna bowla lite. Sen är det bara hem och fixa allt innan det kommer folk. Rolig dag!

Äntligen lov

Käkade lunch med pappa och Johanna på staden vår idag. Trevligt. Sen var jag såklart tvungen att gå en sväng på stan, vilket resulterade i ännu lite fler inköp. Men nu får jag nog ta en paus på shoppandet om jag vill ha lite pengar kvar i slutet av månaden.

Nu har jag piffat lite här hemma. Köpte som sagt lite saker igår i sthlm, och nu ännu lite mer idag så jag var ju tvungen att sätta upp allt och så :) Ikväll ska jag jobba lite, var inne i butiken idag och då ville dom att jag skulle ta sista timmen, och det kunde jag väl. Sen tror jag att jag ska hem till min kära vän Jennie och titta lite på idol och så.

Imorgon blir det ju partey här hemma. Och ni i min klass som läser detta. VÄLKOMNA!

hejsvejs


Varför alltid ha ont någonstans?

Stocholmsresan igår blev himla lyckad. Hittade lite saker faktiskt. Fast inget av de jag egentligen vra ute efter, som vanligt. Det enda som var lite tråkigt var att jag inte fick följa med in till tatueraren. Så jag fick gå 2 timmar själv. Men det gjorde inte så mycket.

ÄNTLIGEN LOV!!!!


Jag och evelina ska bli partymorsor...

..Precis som dem i Heartbtreak hotell haha!

Nu ska jag snart bege mig från lägenheten till tågstationen. Så bär det av till Stockholm med syrran. Det ska bli riktigt kul. Hoppas att jag hittar MASSOR med fina saker hehe.

Igår skulle jag sola, hehe in my ass att jag gjorde det. Istället träffade jag Anders, Rebecca och Martin på Sylvia. Satt där i cirkus 3 och en halv timme. Det var himla trevligt. Men nu måste jag lägga av annars kommer jag att få det himla stressigt.

Pusshej

Las Vegas, inge vidare va?


Min hund är knäpp. Min karl är inte hemma. Jag har tråkigt.

Jag orkar inte längre fråga mig själv varför

Jag är beroende av olika personer. Mina föräldrar. Simon. Mina vänner, med flera. Men bara för det orkar jag inte anpassa hela mitt liv efter deras behov. Det funkar liksom inte. Jag gör gärna saker för andra, men inte allt. Jag kan inte byta ut hela min vardag för att vara någon annan till lags. Jag orkar inte heller ändra på hela mig för att passa in. Så är det bara. Jag är trött på att alla inte bara kan vara och strunta i vad alla andra ska tycka. Sluta tycka synd om er själva. Ni är medvetna om allt ni gör och jag tycker ni ska stå för det också.

Sådär nu fick jag det jag ville ha sagt, sagt!

Blir jag vad jag äter? en subway macka!

Blev ingen yoga ikväll. Jag fick ställa in på grund av en plötslig förkylning. Usch jag känner mig som en igensnorad apa ungefär. Men det går förhoppningsvis över tills imorgon, då kan man ju inte hålla på och må dåligt. Imorgon blir det skola, sen lunch med syster hemma hos farmor, sen hem och piffa och sist men inte minst paaaarteeeey hos mikaela. Guuu så trevligt. Nu ska jag fortsätta titta på du är vad du äter.
Hejs

Yoga ikväll?

Har precis redovisat min del om romarriket. Det gick alldeles utomordentligt bra. Nejdå men utan att överdriva kanske vår redovisning var lite väl lång, men vad sjutton. Nu så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. När jag slutar ska jag fika med mina flickor. Länge sen nu. Kanske dags att planera inför morgondagen då en viss Mikaela fyller 18. Det ska inte ens bli lite tråkigt :)

Annars har jag inte tid med det här längre, hejs

är du trött elvis

Men svara då...

Trist sysselsättning

Helgen visade sig bli lyckad. Fredagen spenderades hemma hos Mikaela med mat, idol och lite vin. Senare kom det förbi små pojkar och dom var också trevliga, men ändå en ganska tidig kväll. Vad gjorde det? Vi hade ju trevligt.
Lördagen började tidigt med att skjutsa far min till Västerås. Sen var det bara att vända hem igen och åka till jobbet. Efter jobbet åkte jag och hämtade pappa igen och vi åkte då och kollade på en bil som jag blivit tipsad om av en kär vän. Väl hemma var det bara att göra sig iordning och trampa till Rebecca. Mycket skoj hade jag där och vill gärna göra om det snart igen. Klassen är inte så tokig ändå ;)
Söndagen blev lugn, fikade på Sylvia i ungefär 100 timmar. Sen var det bara hem och chillidilla lite.

IDAG HAR JAG HÄMTAT MIN FIN FINA BIL. NU ÄR DEN MIN! DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT ATT HA EN EGEN BIL. I OCH FÖR SIG HAR JAG FÖRSATT MIG SJÄLV I EN FINSNSKRIS MEN VAD SJUTTON, JAGFÅR JOBBA ARSLET AV MIG OCH SPARA VART ENDA ÖRE!

Man törs ju inte äta där

God eftermiddag!
Jag träffade upp syster min efter skolan och gick till Wayne's oh tog varsinn chai latte. Det var smarrigt. Nu sitter vi här hemma hos henne och väntar in mamma för vi ska åka och handla. Jag tycker att det är det enda jag gör, men äta måste man ju göra. Annars var skoldagen inge vidare. Samhällskunskapen på förmiddagen var inge vidare och historian på eftermiddagen var mest stressig och seg på samma gång. Blä blä.

Jag hade massa minus på mitt konto också det var ju skit!!!!!!


699 dagar

Nu satt jag och hade precis skrivit ett jätte långt jätte intressant inlägg, och gissa vad som händer, jo den dumma datorn gjorde något så att allt försvann. Men hur som helst det var inte det jag skulle tala om. Utan jag tänkte tala om att jag och Elin har börjat träna. Var på spinning i måndags och gymmet igår. Lagom mycket träningsvärk i ryggen nu va. Känns himla skönt att komma igång igen.
 
Annars vill jag helst bara ta studenten NU, skaffa mig ett grymt jobb och flytta till en fin lägenhet i gamla staden. Ja tack ge mig det nu. Fast det spelar egentligen ingen roll vart jag bor när jag har mina två älsklingspojkar hos mig. Vad jag räknat ut har jag och min man hållt ihop i ungefär 699 dagar, vilket motsvarar unggefär 16776 timmar, eller enklast uträknat 1 år och 11 månader. Onödigt vetande.

Jag var och hälsade på Elin på OKQ8 såhär på kvällningen, tog med mig elvis såklart. Han blev väldigt omtyckt på macken och fick sig en grillkorv för att han är en så himla stilig hund.

Nu får det vara nog för ikväll, nu ska jag gå och sova i mitt skitsnygga sovrum! adjö!

Saturday night

Lördagar på jobbet är bäst. Jobbar 12-15 plus att min snälla arbetskamrat köpte en kanelbulle till mig dagen till ära så jag fick en liten rast också. Vilket man annars bara får om man typ jobbar 100 timmar. Tack för det, och förlåt elin för att jag åt en kanelbulle. Men är det kanelbullens dag är det inte mer än rätt att äta en kanelbulle. så det så.

Sen till min syster, nu ska jag reta dig lite. Idag köpta jag det söta underklädessetet från tiger, det svarta!

Nu till kvällens aktiviteter. Jag ska hem till Mikaela på middag med tjejorna. Sen blir det antingen utgång, eller så blir vi kvar där hela natten lång det vet man inte. Det ska bli så himla kul att träffas. Har inte träffat alla mina tjejer sedan vi var på Cypern. DET ÄR ILLA!

Så nu ska jag börja göra mig iordning lite smått. Ha en trevlig kväll allesammans!


Köp en jävla diskmaskin

Är det givet att man måste bråka om vem som ska diska hela tiden? Varje dag?