tjolahopp

Och så var det valborg igen. Jag har höga förväntningar på att kvällen kommer bli lyckad, men det är upp till oss att kirra det he he. Idag har jag solat igen, vad är det som händer med mig, jag hade ju slutat med det. Men jag känner mig ful, blek och tjock så jag tyckte att det var bättre att vara ful tjock och brun haha. Whatever. Jag ska hem till mamma ikväll på grillparty, bara hon och jag, men det ska bli trevligt. Sedan blir det parteey verkar det som. Taggad till tusen.

Hare gött och brinn inte åpp!

En lista på allt jag behöver

Jag måste fördriva tiden så att jag blir trött och kan sova. Därför tänkte jag skriva ner lite saker som jag är i stort behov av nu. Ett bra tips till kommande födelsedag och student.

Säng
TV
Mikrovågsugn
Mixer
Stavmixer
Fina glas (vinglas)
En bra uppsättning knivar he he
Dammsugare
Sovrumslampa
Vardagsrumslampa
TV-bänk
Tavlor
Sköna kuddar
Vita stora koppar från DUKA

Det kanske inte är en lista på allt jag behöver, men det är i alla fall saker jag behöver och vill ha. Jaja jätte intressant, he he. Nu ska jag sova för jag ska orka med en lång dag imorgon. Prutt på alla, jag har solat idag och ser ut som en liten bajskorv. Hejdå!


nystädat

Godkväll
Nu har jag precis städat lägenheten. Jag har rensat ut allt som inte är mitt i sovrummet och packat ner. Packat in mina kläder i garderoben som legat på golvet och skräpat . Jag har plockat undan i vardagsrummet, dammsugit och gjort rent i köket. Dessutom har jag betalat hyran, det sved men det är det värt för att få bo här. Nu eldar jag i min oljebrännare så det luktar ljuvligt här hemma.

Nästa torsdag är det kryssning som gäller, det ska bli galet kul. Synd bara att alla i klassen inte ville följa med. Men men vill dem vara tråkmånsar så får dem väl vara det då, he he. Sen är det bara ett fåtal dagar kvar tills jag fyller år. Sen dröjer det bara en vecka till så är det bal. Sen två fjuttiga veckor till studenten!!!!!!!!! :D

Nu är det dags för läggning, godnatt.




ut med det gamla, in med det nya

Idag har jag och syster vart ute och gått med elvis i en och en halv timme, det var väldigt trevligt. Härligt väder. Jag behöver verkligen städa, det var kanske därför vi gick ut så länge, för jag inte vill vara här när det ser ut som det gör. Men imorgon ska jag ta mig i kragen och städa undan all skit så det blir skinande rent här hemma. Ikväll har jag ätit röd quinoa med grillad kyckling och vitlökssås. Smaskens!

Ha det gött, snart är det studenten!

22/4

VARFÖR KAN JAG ALDRIG SOVA??????


Nu är det inte långt kvar

Hej på er era gamla rävar.
Något nytt som hänt? Njae inte direkt. Skolan rullar på lite halvknackigt. Man är inte direkt sugen på att gå dit. Men det är det ju värt sen, när man står där på flaket den 6 juni och är fri! Och det finns ju lite att se fram emot innan det med. Som t.ex. studentskivor, balen, födelsedag och annat skoj. Sen blir det ju snart härlig sommar, så man ska nog inte klaga. Sen sitter jag även här och funderar på om det finns någon som skulle kunna donera sisådär en miljon eller så till mig. Så sitter du nu och läser detta och är jätterik och känner att du vill hjälpa en ensam flicka i nöd. Kontakta mig då! Jag är i desperat behov av pengar. Tack på förhand, he he.

Nej nu var det färdigskojat för idag!

hehe

Nu är jag precis hemkommen från min kära vän Mikaela.
Kvällen började hemma hos mor min. Hon bjöd på en härlig påskmiddag, duktig som hon är på att laga mat den damen, kan vara därför jag väger en miljon pannor för jag älskar att äta. Ja ja vem bryr sig. Efter middagen skjutsade jag syster + hennes man + en vän till någon töntig fest medans coola jag skulle hem till Mikaela och hänga på hennes altan med infravärme och täcken och massa annat mys. Trevlig kväll. Nu ska jag väl sova om jag ska orka jobba imorgon. Sleep tight everybody.


Den bjuder jag på!!!

långfredag

long time, no see.
Ja ni, vet inte vad ja ska säga. Kan börja med Glad Påsk kanske. Har redan hunnit med lite påskfirande faktiskt, och det är ju inte helt fel. Och ikväll fortsätter det. Ska hem till mamma på middag. Senare kanske det blir lite festligheter, men mina vänner svarar inte på mina meddelande så jag är fortfarande ovetandes. Nu ska jag väl koppla hunden och gå en lång promenad i det fina vädret. Hare så bra.





Occh bilderna har typ ingenting med inlägget att göra. Men vem bryr sig va? he he inte jag!