Hur kan man få för sig att göra så.

Hej hopp!
Gårdagen blev lyckad. Hängde på sylvia och hade det trevligt. Syster spelade bra musik också. Kul kväll helt enkelt. Idag har jag jobbat. 3 timmar, inte så ansträngande. Men bra. Efter jobbet gick jag förbi åhlens och råkade spendera lite pengar, men det var det värt. Sen gick jag förbi sylvia och hälsade på syster som jobbade och åt en toast. Det var gott. Sen åkte vi till kyrkogården och tände ett ljus på farfars grav. Det är så fint med alla ljusen. Det är mysigt, men lite läskigt också. Ska försöka åka förbi senare ikväll och titta lite. Är lite facinerad av allt det här med kyrkogårdar och spöken och grejer. Jaja hur som helst. Nu ska jag bara hänga här hemma med mig själv och elvis. Har inte bestämt mig för vad jag ska hitta på ikväll. Hejdåååååå.


Det blir..

Sylvia ikväll. Yey. Men just nu sitter jag hemma och fryser. Fy vad kallt det är ute. Ska väl ta och bestämma vad jag ska ha på mig. Men ikväll är det be cool som gäller. Orkar inte klä upp mig någe mycket. Jag är även väldigt hungrig. Det slog mig alldeles nyss. Kurrar som bara den i magen. Har jag något hemma? he he nej. Men kanske kan hitta något i frysen. Hoppas. Okej. Nu ska jag gå och titta i frysen. Ha en trevlig kväll alla glada.

vad segt det kan varaaaaa

Jag har ingenting att göra. Jag vill inte ha en seg dag. Men det känns som att det kommre bli det i alla fall. Ska duscha och gå ner på stan en snabbis. Sen ska jag väl bara hänga här hemma. Kul liv. Ikväll vill jag gå till sylvia, eftersom syster gör debut som dj där ikväll. Är något osäker på om jag kommer få med mig någon. Men det visar sig framåt kvällen. HEJDÅ

bowling och sånt

God kväll.
Idag har jag jobbat. Efter jobbet gick jag hem och sprang ut med elvis. Sen mötte jag upp syster och robin, för att sen traska ner till bowlinghallen. Där väntade pappa och familjen. Lirade två serier, och jag kom typ sist. Men vad gör det ho ho, jag hade kul. Synd bara att jag förlörade mot en 7 åring. Det säger en del om mitt bowlande kanske. Eller att jag är en bra medmänniska och lät dom andra vinna haha. Efter bowlingen käkade vi deras smarriga buffé. Åt alldeles för mycket. Nu är jag i alla fall hemma. Jag har till och med städat lite. Vill att det ska vara någorlunda fint här hemma till helgen. Så jag kan fokusera på andra roligare saker. Nu tittar jag på criminal minds, sen blir det nog sängen för min del. Hej hopp

Och anna, bilder kommer den dagen jag har råd att köpa en kamera ho ho :D 


Kan jag få ett till jobb?

God kväll
Här sitter jag i min säng och leker med elvis. Det gillar vi. Har precis kommit hem. Har jobbat idag. Efter det åkte jag till forever för att prata lite med en av tjejerna som jobbar där. Trevligt. Nu är jag i alla fall motiverad till att börja träna igen hoho. Ska strax åka hem till syster och bli matad. Jag ska färga hennes hår, som betalning får jag mat. Haha.

Igår åt jag och mickan sushi, gick på stan, solade och sen åkte vi hem till henne och badade med några andra, det var en trevlig dag.

Hejdå

mjau

Hej hopp alla fans.
Igår var jag i västerås. Det var trevligt. Åkte dit med Johanna och Robin. Vi började med ikea. Sen åkte vi in till västerås city. Det var skoj. Men att stå i en skivbutik i typ 1 timme är kanske ingen hit, enligt mig. Hoho. Sen åt vi på Jensens Böfhus. Smaskens. Jag hittade i alla fall en mysig kofta, en tvålpump och jättefina rosa hjärtformade högtalare till datorn. Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Försöker nå ut till mina vänner som vanligt, men inget svar än så länge, hu hu stackars mig. Ha en trevlivg dag

så kan det gå när man gluttar för mycket.

Jag blev inspirerad av bloggerskan mogi, jag läste hennes blogg, som ni kanske förstod he he. Hur som helst berättade hon om hur hon hade gjort varma mackor. Det tände en eld i mitt hjärta, eller snarare ett kurr i min mage. Så upp från soffan och in i köket med mig. Nu vankas det varma mackor med pesto, soltorkade tomater och mozzarella. Som iofs nu ligger så fint i min mage och jag känner mig nöjd. Tittar på roast på berns. Ska nog snart gå och lägga mig. Vill vara utvilad imorgon om det skulle råka hända något skoj. God kväll alla fans.


hoho, jag är ganska trött

Ingen fredagsfika blev det idag, har jag inga vänner? Jo, men ingen som har tid att fika en fredag. Vilka skitar hoho. Istället åkte jag till McDonalds på västerleden och gjorde min vän mickan sällskap när hon hade lunch. Klämde i mig en wrap och en jordgubbs och vanilj paj. Smarrrrigt. Kvällens underhållning blev att åka till västerås med pappa och titta på lillsyrran som spelade match. Handboll är en underhållande sport, inte minst domarna haha. Tack för ikväll. Nu ska jag titta på idol och sen vetetusan vad jag ska hitta på. aja, hare gött.

mjaa, vad händer?

Nu är min lägenhet nästan helt fint städad. Lite smått kvar, men det är ju lugnt. Har stått och diskat ett tag nu, blev inte helt klar med det igår. Men nuså. Vet inte vad jag ska hitta på idag. Känner för en fredagsfika, får se om någon är sugen hoho.

lite vettiga saker har jag gjort idag

Idag sov jag på tok för länge. Hopplösa jag. Men när jag väl pallrat mig upp ur sängen så drog jag igång och städade här hemma. Jag har diskat, dammsugit och plockat undan allt skit drån i lördags he he. När det var klart tappade jag upp en skönt varmt bad med massa skum. Där låg jag och glöta ett bra tag. Och nu har jag precis ätit köttsoppa och en smörgås. Det satt fint. Nu ska jag ut och walka doggen sen ska vi ha tvmys. Hejhopp.

smaskens

Kära syster. Mickan kom med en kebabrulle, som hon bjöd på. Nästa gång när jag inte är pank, bjuder jag tillbaka. Förstår du? :) Det var i alla fall fruktansvärt gott. Inte det nyttigaste kanske, men det behövdes idag. Tack för det.

happyface

Kebabrulle på ingång :D nu känner jag mig lycklig igen haha

.....

Haha dagen har vart dålig. Sämst. Jag är pank. Det är bara så skrattretande. ALLT!


bläbläblä

Vaknade för ca 20 minuter sen. Gick ut med elvis. Skulle ha ätit lunch med pappa och johanna, men näää istället så sov jag. Kass. Jag har svårt att sova om nätterna av någon anledning. Somnade inte förrän halv 4 sulle jag tippa på, det har jag gjort dom senaste nätterna. Dags att skaffa sig bättre rutiner kanske? Men nu vill jag göra något kul. Men tittar man ut, får man inte direkt den där härliga känslan att det blir en bra dag. Bara massa grått. Usch.

Jobb och sånt

Godkväll gott folk.
Det blev ändrade planer idag, dom ringde från jobbet och ville att jag skulle jobba. Tack och lov, för jag är less på att bara traska runt i min stora lägenhet utan att göra något vettigt. Så jag jobbade mellan ett och sju och sen gick jag hem i kylan. Jaha och nu sitter jag och tittar på vänner och funderar på om det kankse skulle vara skönt att gå och krypa ner i sängen. Nog om detta. Hej hopp.

Monday

Hej
Lördagen blev helt galen. Fy vad kul vi hade. Mikaela fyllde år och vi firade henne hemma hos mig först med middag och så. Sen gick vi till Gästis och träffade alla gulliga människor. Vart kvar där till ganska sent sen traskade vi hemåt igen. Mycket lyckad kväll. Tror även födelsedagsbarnet tyckte det.
Efter alla festligheter i lördags blev det en lugn söndag. Det behövdes. Sov, var ute med elvis, sov lite till, drack lite cola, kollade tv, sov. Skön dag haha.
Idag då. Ledig som alltid. Finns ingenting att göra. Jag har börjat städa iordning efter i lördags men det är så mycket, så jag tar det bitvis. Jag orkar inte bara sitta hemma och inte göra någonting. Imorgon ska jag nog gå till arbetsförmedlingen och skriva in mig. Så kanske något jobb dyker upp. Nehe, återgå till städningen kanske? BLÄ


oj..

Det blev visst en lång middag. Men det var trevligt, och mycket mat. Nu ska jag försöka titta på kvällens idolavsnitt, eftersom ingen av mamma eller johanna följer det så fick jag inte se det he he. Men nu så ska jag minsann glutta på det. Imorgon vankas det jobb, sen middag hemma hos mig med brudarna. Det är en viss snygg tjej som fyller 19 imorgon, och det ska firas så det står härliga till. Nog för ikväll.

update..

Godkväll.
Huvudvärken försvann efter duschen precis enligt planerna. Tack för det. Åkte ner till stan och inhandlade lite saker, även ingridienser till aiolin som jag skulle ordna till kvällens tapas middag hemma hos syester min. Åkte hem och gick ut med elvis och nu sitter jag här och ska snart åka tillbaka till syster. Det blir nog en trevlig middag. Efter middagen ska jag nog hem till emelie och glutta på idol eller nåt. Ha en fin kväll allesammans!


091016

Dumma huvudvärk. Skulle träffa emelie på stan och fixa lite grejer. Istället har jag legat nerbäddad i min säng med dubbla täcken, en kudde över huvudet, och kolmörkt. Blä. Men nu känns det i alla fall bättre. Tack och lov. Dessutom, när jag gick ut med elvis så var det ganska öde i parken. MEN.. så står det en läskig gubbe under ett träd, som hänger ner så man såg han inte på en gång. Såg bara två LIDL kassar och ett par ben. Mja, finns en del skumma typer här i krokarna. Nu ska jag duscha och hoppas att huvudvärken är borta sen. Hejhopp

Popcorn och tvmys

Godkväll.
Nu har jag bara en hund kvar här hemma. Ganska skönt måste jag erkänna även fast det är mysigt med två också. Har precis kollat på mammas pojkar. Haha snacka om förnedrings tv. Men det är ändå ganska underhållande att titta på, som alltid. Tittade även på halv åtta hos mig, som är väldigt kul. Eller ja det är väl mest Helge Skog som är rolig. Men hela programmet blir roligt på grund av han. Sen handlar det ju om mat också, finns inte mycket att klaga på haha. Nu ska jag titta på Lyxfällan, så att jag aldrig blir som dom som är med. Ha en trevlig kväll allesammans.


Hundmorsan

Hej!
Hundarna sköter sig näst intill exemplariskt. Elvis blir lite avundsjuk på Doris när vi gosar men annars går det bra. Har vart ute med dom en gång i timmen för att vara på den säkra sidan. Underbart höstväder idag. Det gillar vi. Vi har hunnit med att sova middag också haha. Hej så länge.

Jag kan bli en dagmatte

Vaknade för en liten stund sen att en viss emelie plingade på dörren med lilla Doris, eller ja stora nu ju. Hon och elvis lämnar inte varandra i fred en sekund. Springer runt i hela lägenheten och jagar varandra och jag vet inte vad. Har i alla fall lyckats vara ute med dom utan några större problem. Ja ja nu får jag nog ta hand om dom små hundarna så att dom inte äter upp varandra. hejhopp

mja

Hemma från mickan. Jag är trött. Elvis sover. Jag ska vara hundvakt åt Doris imorgon. Fan vad nice. Kommer inte få en lugn stund. Hejdå

och igen..

Åkte iväg en sväng till tuna park med systeryster. Hittade en kofta, för 49:- haha det tyckte jag var ett kap. Billigare än second hand förfan. Så fika vi, syster bjöd. Tack. Nu ska jag vänta på att emelie ska dyka upp, så att vi sen kan åka till mikaela. Hej så länge.

Haha bilder gör bloggen roligare!

Million miles away

Nu har jag vart ute med elvispen. Kom på att jag har lite saker att tillägga. För det första hade jag besöksrekord igår hihi. Inte många men ändå mest hitills. Det är jag nöjd med. Sen är jag inte lite avundsjuk på anna som ska åka och häsla på jennie imorgon. I och för sig så befinner dom sig i samma land så det är ju lite lättare för dom att hälsa på varandra än vad det är för oss här hemma i sverige. Men ändå, skulle inte tacka nej till en flygbiljett till chicago just nu. Tänk att få se mina fina vänner igen och bara krama om dom. Det skulle jag gilla. Men jag får stå ut och vänta några månader till. Saknar er.


Mina paintkunskaper är inte så vidare värst bra haha

Haha ursäktar bilden, men vi hade kul och det är det viktigaste


Papastapas vs. Sylvia

Hejhopp
Gårdagen bjöd på inte så mycket. He he. Var mest trött, framåt kvällen blev det spicyhot och tvmys. Idag har jag ätit lunch med pappa på papas tapas, oxfeléspett med klyftpotatis och aioli. Inte helt fel. Sen mötte jag upp emelie på stan och vi tog en runda som vi inte blev mycket fattigare på. Hittade ingenting. Sev gick vi till sylvia och fikade. Nu är jag hemma igen och ska snart gå ut med elvispen. Ikväll blir det utomhusbad hemma hos mickan. MYS! Hejdå.


Inte från idag, men ändå lite bilder skadar aldrig.


helvetesjävlagubbjävelsomspökariminadrömmar

Vaknade för ett par minuter sen. Det har vart den värsta natten på länge. Har drömt mardrömmar och vaknat och inte kunnat sova på ungefär hela natten. Vid 6 imorse somnade jag nog på riktigt. Men nu känns det som att min dag är förstörd. Är trött som en jävel och är inte på humör. Jag behöver något som får mig på bättre humör, men vet inte vad. Blääääää. Ska nog duscha nu och hoppas på att jag piggnar till. Hejdå

back to bed

Nuni, sitter jag kvar ensam i lägenheten. Tjejerna har lämnat mig för ikväll. Det var en trevlig kväll. Chillade mest som sagt. Nu ska jag snart pallra mig i säng. Känns som jag sover bort mitt liv. Jag vill göra roliga saker om dagarna, men allt kostar pengar. Och en fattig nästan arbetslös tjej som jag har inte råd att ha kul helt enkelt. Synd för mig. Men snart ska jag få ett bra jobb, känner bara det på mig. Grattis till mig i förskott. Hejdå nu ska jag göra ett ärligt försök att sova.

Nej men

Hej
Jag har mys hemma hos mig, med evelina, sissela och rebecca. Och elvis såklart. Har kollat massa tv, lagat mat, ätit chips och druckit cola. mmums. Imorgon ska jag inte sova bort min dag. Hejdå

Måndag

Nu ska jag träffa evelina och sissela och äta lunch. MMMMM.


Mitt nya armband. Mja och ny tröja he he

so what

Mja mja mja, nu kanske man skulle gå och lägga sig. Elvis slocknade för ett par timmar sen och jag fastnade som vanligt här vid datorn. Men nu tar jag mig i kragen och går och lägger mig. God natt.

Söndagsmys

Har precis klämt i mig en halv pizza och sitter och tittar på top model. Haha bra kombination. Strunt samma, pizzan var god. Nu är jag mätt. Hejdå

Killtröjor och sånt

Igår kväll blev det lite party. Först middag hemma hos mikaela och sen åkte vi till borsökna. Det blev rätt kul ändå. Imorse var jag trött. Men inte tillräckligt trött för att sova bort dagen, det hade ju vart lite onödigt. Istället bjöd syster in mig och farmor på lunch. Smarrigt. Sen åkte vi till ÖB, sen till ica och handlade lite. Sen fick vi en snilleblixt och fick för oss att åka till Hälleforsnäs och lager 157, en timme innan stängning. Men jag är ju en bra bilförare och det gick fort att komma fram. he he. Där inhandlades lite fina stuffs. Nu sitter jag och gluttar på one tree hill. Ska ta en riktigt lugn och skön hemmakväll ikväll. Jag och elvis. Skönt. Hejhopp.


mhmhmh

mhm mhm. Vad ska man göra nu då? Ut med elvis. Dö lite. Ladda om. Träffa alla. Kan bli kul. Kan bli bajs. hejdå

mhm mhm

Vaknade nyss. Jag är trött. Nu ska jag duscha. Ikväll kör vi igen. Här ska vi inte ta det lugnt inte. Hejdå


nanananna

Åh min älskade lilla vovve kom precis hem. Snuttunge. Snart kommer mickan och vi ska ha en myskväll med idol. hejdå


Fy så kul

Kryssningen var så bra så bra så bra. Den bästa hitills enligt mig. En del av det som hände var att jag smällde till en ryss, eller lettländare eller vad han nu var, oförskämd var han i alla fall så han förtjänade det. Ramlade i en trappa, har skapligt ont nu. Imitation av Titanic. Skönsång. Dans. Någon somnade på en toalett he he (inte jag). Sjöng kareoke med en gammal tant. Vi såg "Michael Jacksson" i Tallin, med en massa paparazzis. Pratat med en pimp. En hel del drickbart slank ner. Aja mer får ni inte veta haha. Kul var det och det ska definitivt göras om. Men nu är man lite sliten, blev inte så mycket sömn på dessa två dagar. Och den enda kameran vi hade med försvann, så det blir inga bilder tyvärr, men det kanske är lika bra. Puss och kram

Vad har du där då?

Nu sitter jag och pratar med min kära vän jennie på skype. Saknar henne och anna väldigt mycket. Snart måste man väl börja skriva här på engelska så dom fattar vad man säger hahaha. Hur som helst. Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag orkar med de närmsta dagarna :D skriver säkert en liten trudelutt imorgon också. Godnatt alla fans.

M/S Victoria

Färdig solad. Inte så brun men det duger. Nu ska jag uträtta lite ärenden och sen ska jag hem och packa. IMORGON DRAR VI!!!!! :D

Jag är trött

Hemma från skogsutflykten med emelie. Hundarna skötte sig exemplariskt. Ett stort plus var att jag var uppe innan nio idag. Ska försöka fortsätta så. Nu har jag precis tryckt i mig stuvade makaroner och falukorv. Snart ska jag och emelie ner på stan och boka in en extra person till kryssningen. Sen sola. Det var allt för tillfället. Hej hopp.

Måndag

Hej hopp
Dagen har vart bra. Vaknade, gick ner på stan med emelie och sissela. Jag och emelie gick och käkade lunch. Gick hem igen och gick ut med hundarna. Åkte till ikea och hämtade min bokhylla som jag inte fick med mig sist. Köpte även ett skrivbord, som jag ska använda som "sminkbord" he he. Åkte hem och fick hjälp av freddie att skruva ihop allt. Nu har dom gått och jag ska snart gå och lägga mig. Jag och emelie ska upp tidigt imorgon och gå ut i skogen med hundarna. Vi hann också sola lite efter ikea. Tack för ikväll alla fans. Hörs kanske imorgon.


Så här snygg är jag just nu! HAHAHA


bajs

Godnatt
Kom hem från mickan för en liten stund sen. Har vart där med emelie och sissela och badat. Det var ju inte helt fel. Sen tittade vi på film. Och nu är jag hemma och myser med elvis. Hejdå.

Söndag

Hej alla fans
Idag är en trött dag. Det blev en lång natt vill jag lova. Men kul hade jag minsann och det är ju viktigast. Jag och mikaela kom väl i säng vid halv 7 he he. Men så kan det gå. I fredags hängde jag med evelina hemma hos mig, kollade på idol. Sen gick vi till Sylvia där massa andra söta människor var. Slutade med lite bus hahaha, men kul var det. Igår var det lite "fest" hof fredde. Chillade och hade det gott. Åkte ner till stan och satsade på utgång på nybron, vilket var helt otippat. Träffade Sean the man hahahahaha. När kalaset stängde där promenerade vi hem till Josefin och råkade somna lite i hennes säng haha och vaknade vid 6, då traskade jag och mickan hem i regnet. Idag då var jag en aning trött. Men vaknade av att mickan var borta och stod i köket och lagade en härlig frukost till mig. Söt tjej det där. Nu ska jag ladda om för att om en stund gå ner till sporthallen och titta på Guif-Hammarby. Kul kul. Efter matchen åker vi nog hem till mickan och bubbla lite. Ha det gött.

Hejdå

Nu ska jag gå ner på stan och möta Sissela och Evelina.

Hej

Hej idag skulle jag åka hem till mamma och tvätta mina mattor. Det har jag inte gjort. Istället har jag legat på  soffan och vart seg. Men nu ska jag gå ut med elvis igen, sen göra mig iordning och få fart på dagen. Ska åka till tippen med emelie, jag ska ta mig hem till mamma och sen ska jag jobba ikväll.