en hektisk helg

Ja, just det!
Igår jobbade jag och det var sjukt mycket att göra. Jag och kollegan min var helt gråtfärdiga när vi skulle gå hem. Och bara för det så fick jag ta min lediga söndag och jobba idag också, det var inte lika mycket folk, men det var nog med grejer att göra ändå. Men vad gör man inte för pengar? Så fyller syster 21 år idag, grattis till dig. Så jag har vart på kalas hemma hos mamma. Mycket god mat. Och imorgon blir det jobb igen och direkt efter det bär det av till malmö!!! Hejsvejs och gott nytt år! 

Jobbet imorgon då!!

Godkväll.
Klockan är mycket och jag borde gå och lägga mig. Men jag känner mig alldeles för pigg för det, Simon och elvis ligger här i soffan och sover som små grisar. Inte så kul, och det visas inget bra på tv heller.

Gårdagen blev ganska vild haha. Nejdå. Jag skulle egentligen inte gå ut. Men mina vänner övertalade mig, och det var faktiskt himla kul. Väldigt mycket folk.

Idag skulle jag och simon köpa en tv. Varför säljer dom bara gigantiska tvapparater? eller så är dom minimala, eller så är dom snordyra. Så det blev ingen tv. Kanske lika bra det.


Ho ho ho, finns det några snälla barn?

Nu har jag julfriserat Simon, och han sitter nu med färg i håret. Han kommer att bli så stilig. Annars har jag bara jobbat såhär innan julen. Men nu är jag ledig i tre dagar :) Helt galet skönt. Då ska jag bara njuta av ledigheten.

På måndag är det inflyttning i nya lägenheten. Men eftersom det är samma dag som jag åker till Malmö, får vi nog skjuta upp flytten tills jag kommer hem. Men det ska bli jättekul och jätteskönt att komma bort från denna lägenhet vi har nu.

Imorgon är det julafton men det blir inte riktigt som vanligt, men det ska nog bli bra i alla fall. Men jag gillar inte när traditioner bryts.

God jul!

Elvis, du är inget pipdjur

Vad kul jag ska ha ikväll. Sitter hemma själv. Simon är ute och super skallen av sig. Jag är trött och jag tittar på beck som jag redan sett en miljon gånger. Vad gör man då? Jag är 18 år och det är lördagkväll!

Jag har precis lagat världens godaste köttfärssås

He he, ja det stämmer, mums.

Sen ska jag leka frisör med simon tror jag! :D


Jag känner mig inte hemma här

Jävla er!!!

Nu är jag i alla fall klar med julklappshandeln. Bara lite till simon kvar, annars är allt kirrat. Skönt.

Hejsvejs

Jag är hemma hos mamma och ska få lite mat i magen. mmm!
Min julklappshandling går inte alls någe bra. Blä.

14 december

Tjo!
Söndagen bjöd på gammeldags julmarknad i Arboga med mamma. Jag köpte dock ingenting, vilket jag kan ångra nu, men jag kom i alla fall i julstämning idag. Det var ju mysigt he he. Jag hann inte mer än komma hem förrän jag brummade iväg hem till Anna för att bubbla lite i deras utomhusbubbelpool kanske man kallar det haha. Skönt var det i alla fall. Nu är jag hemma och min söndag blev preicis helt förstörd. Det har inte släppts några nya avsnitt av andra avenyn????? Vad är detta? Skit.

Hejsvejs

Här firar vi inte lucia inte

Nu ni ska ni få höra på något ovanligt.
JAG HAR TRÅKIGT!

Kom hem från jobbet för en stund sedan, fick stanna kvar en timme extra idag för det var så mycket folk. Skojar inte att julhandeln har dragit igång ordentligt nu. Men det är då det är som roligast att jobba, så jag klagar inte. Men så kommer jag hem till en tom lägenhet och det är mindre kul. Eller helt tom är den ju inte, elvis är ju hemma och gör mig sällskap som vanligt och det är jag glad för. Men det är simon som inte är hemma, han är och tatuerar sig (igen). Dumma karl som inte lyssnar på mig, men men hoppas det blir fint. Jag vet knappt vad han ska göra för något. Inte vet jag vad jag ska laga för mat heller. Jag är hungrig. Imorgon vill jag på julmarknad med mamma, men då kanske jag måste jobba istället. Vi får se hur det går med den saken.

Hare fint!

Twillans julmys

Snart ska jag på julbord hos min chef. mmmmmm vad gott det ska bli he he.

Tredje inlägget för kvällen

Jag är en apa, och denna kväll lär inte bli lyckad. Fast vem vet man kan ju bli överraskad, vilket jag hoppas på att bli av kvällens bravader. Hej så länge..

HE HE

KANSKE INTE BLIR SÅ TRÅKIGT IKVÄLL I ALLA FALL!!


Sup inte arslena av er nu bara!!

Dålig dag. Jag har tråkigt. Simon kommer inte hem förrän sent inatt skulle jag tro. Ikväll blir en ensam kväll. Blää! Hejdå.

Hej, idag har jag jobbat

Mycket riktigt så har jag jobbat idag. Men det har inte vart någe speciellt. Simon sitter och spelar Guitar Hero och vägrar ge mig guran, han vet att jag spöar skiten ur honom HA HA! Annars händer det inte så värst mycket just nu. Fast snart så, det lutar nog åt Malmö och Köpenhamn till nyår i alla fall, det blir en ganska billig historia så jag tror nog att jag kommer att greja det. Om vi åker så kommer det bli galet kul!!! Jag vill. Jag vill även flytta nu i denna stund. Hejsvejs


simon kom hem!

Att designa bloggen är inte min grej! Piss!

Köpenhamn?

Mmmmmm vad gott det är med kycklingspett med jordnötssås och ris. Mmmmmm, Elvis blir allt lite sugen. He he. Det blir nog ni andra också he he. Och min blogg är så otroligt intressant och rolig att läsa så jag inte ens behöver lägga upp några bilder he he. Hejdå!

Däckjävel

Hejhej!

idag har jag..
fått min punktering på bilen lagad
vart på praktik
åkt min bil
skjutsat simon till hans träning
och inte så mycket mer.

Herrå!